Sieć Play - awaria ?
Sieć Play - awaria ?
Czy ktoś z Was posiada telefon w Play i ma wczoraj i dziś problemy z połączeniami ?
Ja mam kilka objawów:
1. Błąd połączenia
2. Podczas wybierania numeru jest błoga cisza a po potem włącza się komuś poczta głosowa.
3. Słysze sygnał ale telefon u osoby do której dzwonie nie dzwoni.
Ma ktoś podobnie ?
Ja mam kilka objawów:
1. Błąd połączenia
2. Podczas wybierania numeru jest błoga cisza a po potem włącza się komuś poczta głosowa.
3. Słysze sygnał ale telefon u osoby do której dzwonie nie dzwoni.
Ma ktoś podobnie ?
-
- Rhetor
- Kontakt:
Tak, aczkolwiek było to sporadycznie, internet do 11.00 nie chciał się połączyć za pośrednictwem Play OnLine z którego korzystam, ale już działa. Pewnie coś zamarzło...
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Archont
ostatnio play rzeczywisie utudnia zycie.. huzla.. a potem jakby nagle cos szlag trafia.. i znika wszystko...
a za pare minuy jak gdzyby nigdy nic.. caly pasek. tez myslalem ze mroz itp itd.. ale w pare minut to by nie naprawili.. poza tym to zdarza sie juz nie raz... czasem pare razy dziennie zdycha na jakis czas.
a za pare minuy jak gdzyby nigdy nic.. caly pasek. tez myslalem ze mroz itp itd.. ale w pare minut to by nie naprawili.. poza tym to zdarza sie juz nie raz... czasem pare razy dziennie zdycha na jakis czas.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Od ponad pół roku używam PLAY'a i to jest pierwszy tego typu przypadek tej sieci od kiedy jej używam! Dodam, że rachunki zmniejszyłem o ponad połowę!!!! Dzwoniąc dwa razy więcej i pisząc więcej smsów!tarnowiack pisze:ostatnio play rzeczywisie utudnia zycie.. huzla.. a potem jakby nagle cos szlag trafia.. i znika wszystko...
Dodatkowo, jak miałem Erę też się jej zdarzały takie kwiatki jak dzisiaj Play'owi. Więc nie nadawałbym tam na to P4
-
- Archont
-
- Rhetor
- Kontakt:
Bo ma ;-) na prawdę ja jestem bardzo wymagającym klientem. A Play póki co w tej cenie spełnia moje wymagania nawet lepiej jak Era czy Plus albo Orange (bo korzystałem ze wszystkich sieci, z różnych usług). Mnie się akurat przytrafiło mieć problemy zarówno z Plusem, z Erą (choć problem był na moją korzyść) a orange tylko tyle, że byli drodzyA taka fajna maja reklame ze play ma wszedzie zasieg
Witam
Chciałbym dowiedzieć się od Was jak w naszej okolicy działa zasięg sieci Play.
Chodzi mi głównie o zasięg poza miastem (mam nadzieję, że w mieście nie ma problemu)
Waham się czy nie przenieść numeru do Play-a, tylko ten nieszczęsny zasięg dzieli minie od podjęcia decyzji.
Mile widziane opinie na temat oferty na kartę - Play Fresh.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Chciałbym dowiedzieć się od Was jak w naszej okolicy działa zasięg sieci Play.
Chodzi mi głównie o zasięg poza miastem (mam nadzieję, że w mieście nie ma problemu)
Waham się czy nie przenieść numeru do Play-a, tylko ten nieszczęsny zasięg dzieli minie od podjęcia decyzji.
Mile widziane opinie na temat oferty na kartę - Play Fresh.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
To ja się wypowiem bo akurat mam tą ofertę Czyli Play na Kartę ;P
Przeniosłem numer z Orange. Było to spowodowane właśnie zasięgiem, a dopiero potem cenami.
Otóż zasięg w Tarnowie nigdy mnie nie zawiódł Jedynie w momentach kiedy jest przełączenie zasięgu pomiędzy normalnym a 3G to nie wiedzieć czemu zasięg znika, ale z tego co mi wiadomo to jest to normalne.
Odnośnie zasięgu poza Tarnowem to gdzie miałem a gdzie nie miałem zasięgu:
Siemiechów- brak PLAY, ponoć jest ERA, ORANGE
Olszowa(Za zakliczynem)- jest PLAY, słaby ORANGE, mocna ERA
Zakliczyn - brak PLAY, brak ORANGE, jest ERA,
To takie miejsca, z którymi dość często miałem styczność będąc w ORANGE i teraz po przejściu do PLAY mogę to porównać.
Przeniosłem numer z Orange. Było to spowodowane właśnie zasięgiem, a dopiero potem cenami.
Otóż zasięg w Tarnowie nigdy mnie nie zawiódł Jedynie w momentach kiedy jest przełączenie zasięgu pomiędzy normalnym a 3G to nie wiedzieć czemu zasięg znika, ale z tego co mi wiadomo to jest to normalne.
Odnośnie zasięgu poza Tarnowem to gdzie miałem a gdzie nie miałem zasięgu:
Siemiechów- brak PLAY, ponoć jest ERA, ORANGE
Olszowa(Za zakliczynem)- jest PLAY, słaby ORANGE, mocna ERA
Zakliczyn - brak PLAY, brak ORANGE, jest ERA,
To takie miejsca, z którymi dość często miałem styczność będąc w ORANGE i teraz po przejściu do PLAY mogę to porównać.