Mecz bardzo łady, dużo goli więc to czego się oczekuje po finale. Hiszpania wygrała zasłużenie.
Mnie natomiast wkurzał komentarz i ciągłe "la roja", "la roja"...
Euro 2012
Finał piękny, komentarz i realizacja - beznadziejna.
Komentarz: ciągle tiki taki, le roje itd. Nie można powiedzieć Hiszpania, espania itd ? Komentarz do tego bardzo stronniczy.
Realizacja - pare razy nie wiadomo co realizator chciał pokazać. Sytuacja po meczu w której na boisku spotykają się bramkarze, co by nie było legendy tego sportu. W chwili gdy zaczynają sobie podawac rękę - jeb i pokazują jakis brzydkich kibiców. O wiele bardziej wole popatrzyc jak wyglądała radość i smutek zawodników, niż pokazywać jakąś wymalowaną mordę.
Komentarz: ciągle tiki taki, le roje itd. Nie można powiedzieć Hiszpania, espania itd ? Komentarz do tego bardzo stronniczy.
Realizacja - pare razy nie wiadomo co realizator chciał pokazać. Sytuacja po meczu w której na boisku spotykają się bramkarze, co by nie było legendy tego sportu. W chwili gdy zaczynają sobie podawac rękę - jeb i pokazują jakis brzydkich kibiców. O wiele bardziej wole popatrzyc jak wyglądała radość i smutek zawodników, niż pokazywać jakąś wymalowaną mordę.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
tak było widac a wiem ze na 100% to Tarnów bo to znajomych flaga byładefekator pisze:Nieco z innej beczki. W czasie transmisji finału na początku było widać dość wyraźnie flagę Polski z napisem Tarnów.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Czego sie bać? rozegrali jeden dobry mecz. Największy niedosyt mistrzostw to mecz Chorwacji. Na Brazylie nie licze i mało ją lubię, ale mam nadzieje, że Argentyna wreszcie będzie miała normalnego trenera i na brazylijskiej ziemii zostaną panami globu.karamba pisze:Spodziewałem się że Hiszpania może wygrać ale że aż 4:0 to bym nie postawił
Tak czy inaczej - przeszli do historii, aż strach się bać co będzie jak jak wygrają mundial w
Brazylii
Finał piłkarsko piękny, bo to najwyższy kunszt, ale to się dla mnie nie liczy. Dla mnie liczą się emocje, zwroty akcji, bramki. Dlatego generalnie - bez historii i nudno. Wariactwa często brakuje w finale, za to jest dużo więcej w meczach o 3 miejsce, brakuje tego na Euro.
Euro od fazy pucharowej jedno z nudniejszych turniejów. Poza meczem Niemcy - Włochy bez niespodzianki.
Euro sobie było, minęło, ale nasze media znów powalają na łopatki. Nie ma to jak pisanie o zmianie wizerunku kraju. Sami siali propagandę strachu, nakręcali zagraniczne media, straszyli kibolami, teraz piszą że po Eruo zmienił sie wizerunek.
Premier z prezydentem zapraszają piłkarzy i dziękują im za występ. Zamiast jak Putin wziąźć publicznie na dywanik Late i Smude i delikatnie im zasugerować żeby wypieprzali, to jest pełen zachwyt nad ostatnim miejscem w najsłabszej grupie turnieju! Co więcej taki sukces osiągnęliśmy na płaszczyźnie organizacyjnej że będziemy starać się o Mundial. Niektórzy sugerują IO! To jest dopiero utopienie milionów.
Jak oglądam wiadomosci TVP to mam wrażenie, że organizacja Euro była poważniejszym wyzwaniem niż np. wejście do UE. Najlepszy był temat - "Jak żyć po Euro?" Euro poszło, meczów już nie będzie. Piłka nożna się skończyła. Cóż taki Janek może teraz oglądać, przecież on nie ma pojęcia o tym, że są ligi, puchary, że w Polsce jest jakaś liga. Jak żyć, niech zapytają wyrolowanych przy budowie autostrad.
Platini planuje od 2020 zakończenie jarmarku i mecze w całej Europie. Chyba coraz mniej chętnych do dojenia. Na razie zgłosiła się Gruzja z Azerbejdżanem i Walia ze Szkocją. Możliwe że bedzie zmieniona formuła i mecze beda np. na 12 różnych stadionach w Europie. Wtedy turniej niewiele bedzie różnił się od eliminacji.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ
Janek wie, że jest liga, ale jest taka mizerna, ze żal patrzeć.extremal pisze:Cóż taki Janek może teraz oglądać, przecież on nie ma pojęcia o tym, że są ligi, puchary, że w Polsce jest jakaś liga.
Turniej z 24 drużynami jak to ma byc już za 4 lata niewiele się różni od eliminacji. Taka faza grupowa to będzie dokończenie eliminacji.extremal pisze:Wtedy to niewiele bedzie różniło się od eliminacji.