Multimedia - problem [GRY]
-
- Obywatel
-
- Rhetor
michalw, poczytaj moje wypowiedzi w wątku IS sprzedane.
Założę się, że sieć masz z ś.p. IS.
MM będzie gnoić te sieci, żeby ludzie przechodzili na ich infrastrukturę i standard DOCSIS a nie FastEthernet, bo:
1. System obsługi dostosowany jest do standardu Docsis.
2. Jak już przejdziesz to nawet po LANie będziesz miał tyle, za ile płacisz.
3. Muszą utrzymywać ekstra załogę od obsługo FE.
Założę się, że sieć masz z ś.p. IS.
MM będzie gnoić te sieci, żeby ludzie przechodzili na ich infrastrukturę i standard DOCSIS a nie FastEthernet, bo:
1. System obsługi dostosowany jest do standardu Docsis.
2. Jak już przejdziesz to nawet po LANie będziesz miał tyle, za ile płacisz.
3. Muszą utrzymywać ekstra załogę od obsługo FE.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
aj waj, jakże wasza lordowska mość jest nieoględną - dostosowywać do nowoczesnego standardu firmyLordRuthwen pisze:MM będzie gnoić te sieci,
jak krakałem, że MM będzie chciało zaorać, zabronować i obsiać kapustą wszelkie ślady po +IS to się podnosiły głosy oburzenia, że przecież jak to tak i że jest cudownie. no to macie tę świetlaną przyszłość, a że jakoś do zakupu MM się nikt nie kwapi, to ona jeszcze pewnie niestety potrwa. ciekaw jestem kiedy MM zabierze się za telefonię
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
Ja mam Internet po Starze, ale odziwo, wbrew pierwszym obawom wszystko po około dwóch , a może więcej miesiącach działa bez zarzutu, odpukać. Nadmienię natomiast, ile się namęczyłem przy "ponownej instalacji usługi", że z MM przyszli, przeciągnęli mi przez całą klatkę koncentryk, po którym puścili Sieć, bo oczywiście tamta skrętka nie jest ich tylko kablówki... No ok. Przyszło po miesiącu zrobić telewizję cyfrową w MM po Starze i co zrobili? Koncentryk ze Stara ucięli i wpuścili mi znowu przez całą klatkę skrętkę... Jakieś było moje zdziwienie, gdy Panowie powiedzieli, że miesiąc temu się nie dało cyfrowej telewizji po koncentryku, a teraz się już da...
A dzięki temu ja mam teraz w domu istną serwerownię. Skrętka z czymś a la modemem i dekoderem oraz koncentryk ze sprytnym urządzeniem konwertującym sygnał z kabla koncentrycznego na skrętkę..,
Jeśli napisałem troszkę zawile to przepraszam, ale jakoś musicie sobie poradzić. Pora taka a nie inna, a poza tym coś dzisiaj nie najlepiej się czuję )
A dzięki temu ja mam teraz w domu istną serwerownię. Skrętka z czymś a la modemem i dekoderem oraz koncentryk ze sprytnym urządzeniem konwertującym sygnał z kabla koncentrycznego na skrętkę..,
Jeśli napisałem troszkę zawile to przepraszam, ale jakoś musicie sobie poradzić. Pora taka a nie inna, a poza tym coś dzisiaj nie najlepiej się czuję )