Mała pauza i tyle zamieszaniaZnaczy się zmieniłem hasło ktoś zgadł hasło, a nie dostałem Amerykańskiego T34 tylko ruskiego Rudego :d
World of Tanks
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... tatistics/
Fajny program dla tych co lubią cyferki i statystyki. Pokazuje między innymi ile jakich czołgów zniszczyliśmy w grze, którymi czołgami idzie nam najlepiej a którymi najgorzej i masę innych bajerów.
Mam na koncie już 38 zniszczonych Mausów
Fajny program dla tych co lubią cyferki i statystyki. Pokazuje między innymi ile jakich czołgów zniszczyliśmy w grze, którymi czołgami idzie nam najlepiej a którymi najgorzej i masę innych bajerów.
Mam na koncie już 38 zniszczonych Mausów
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Po aktualizacji:
trzeba szukać kamp na nowo - inny styl rozgrywki i jadą nie stamtąd co powinni
W pierwszy dzień nie wszyscy ogarniali temat i próbowali capować pozycje startowe
Aaa, nie wszędzie da się już wychylić czołgiem ze skarpy w dół
ISU-152 - straszna szmira na początku, zdecydowanie lepiej się jeździ z trollgunem niż ze 122
trzeba szukać kamp na nowo - inny styl rozgrywki i jadą nie stamtąd co powinni
W pierwszy dzień nie wszyscy ogarniali temat i próbowali capować pozycje startowe
Aaa, nie wszędzie da się już wychylić czołgiem ze skarpy w dół
ISU-152 - straszna szmira na początku, zdecydowanie lepiej się jeździ z trollgunem niż ze 122
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
To że od czasu do czasu zobaczę pulpit, to już wiem, zresztą zaczęło się od poprzedniego patcha, wydaje się działać płynniej i szybciej się ładować.
Znalazłem przyczynę problemu z lagami u mnie - router, ale ni cholery nie wiem czemu, sprawdzałem obciążenie i on się najnormalniej w świecie nudzi.
Znalazłem przyczynę problemu z lagami u mnie - router, ale ni cholery nie wiem czemu, sprawdzałem obciążenie i on się najnormalniej w świecie nudzi.
-
- Rhetor
Widzę, że kolega w ruskie idzie
Powodzenia
Powodzenia
-
- Rhetor
Poniekąd racja, a gra nie jest ruska tylko białoruska
-
- Rhetor
Ha, wbiłem się do klanu, powiem wam, że jest rzeźnia jak w drużynie są trzy pełnie plutony po 3 mające ze sobą łączność
A ja odkryłem nową zabawkę. Su-26. To co potrafi ta arta jest niesamowite. 59% zwycięstw, średnio 3 fragi na bitwę (czasem wrzuca nawet na 7 tiery a wówczas niewiele można zrobić). Nie raz zdarzało się, że sam nią wygrywałem bitwę
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
Jest fajna bo się szybko może obracać (wieża + gąski), grałem nią na drodze do śmieciarki (Su-14), fajna była, tylko ma słaby zasięg.
Su-5 uważam za lepsze
A Su-8 za najlepszą artę jaką do tej pory grałem - szybkostrzelna i celna.
Su-5 uważam za lepsze
A Su-8 za najlepszą artę jaką do tej pory grałem - szybkostrzelna i celna.
Po wielu trudach dorobiłem się BatChata. I po zakupieniu myślałem, że mnie szlag trafi. Miałem wolnego expa w sam raz na gąsienice do niego. Ale mi się spieszyło i stwierdziłem, że skoro w magazynie mam jakieś stare drążki skrętne zwiększające udźwig to wykorzystam wolego expa na odkrycie Batchata a gąski odkryję już jeżdżąc nim. Po zakupie okazało się , że drążków tam nie można zamontować i muszę uzbierać 24 tysiące expa z działem od ...amx 75. Na dziewiątym tierze równie dobrze mogła być to wiatrówka.