D.Kunc-Pławecka pisze:prosze o dokładne czytanie moich wiadomości!
Po pierwsze primo, ja bym napisał proszę a nie prosze.
Po drugie primo, jest mi przykro, że przegapiłem wiadomości Pani Rzecznik. Proszę forumowiczów o podanie linków do do tych słów zapisanych złotą czcionką Pani Rzecznik.
PS
A wie Pani coś na temat kwietniowego czatu z Panem Prezydentem?
Miałem coś napisać o różnicy w naszym wieku i Pani traktowaniu mieszkańców Tarnowa ale chyba szkoda czasu.
Ale nie ma sie co już przejmować tym co Rzecznik robi. Następnym razem my tez Ją olewajmy tak jak ona nas i tyle w tym temacie. Będzie spotkanie z prezydentem, postarajmy się aby mimo zapowiedzi o uczestnictwie w tym czasie wybrać się na spacer/piwo itd.
Mnie tylko zastanawia, że jedna rzecz z PDF tak skutecznie zablokowała Pania Rzecznik, że innych postów już nie potrafi napisac ?
Sprawa prosta jak drut pani rzecznik nie zwykła czytać krytyki pod adresem zarówno swoim czy UM . To forum jako niezależne psuje sielski i dostatni obraz jaki wytwarza na stronie UM .
Zauważcie że tam są same pozytywne informacje i niusy . Stron negatywnych brak
Propagandzistka pierwszej klasy
Właśnie na stronie tarnow.pl przeglądnąłem fotki z XII Forum Małych i Średni Przedsiębiorców. I na niektórych z nich widać uradowane twarze młodzieży z tarnowskiego "mundurowego" liceum.
I tak się zastanawiam czy oni tam przyszli w ramach przerwy między lekcjami, czy też zamiast uczyć się w tym czasie (za nasze, podatników pieniądze) w szkole przyszli na wagary?
A może to nie są wagary, tylko młodzi ludzie przyszli na Forum MŚP w ramach lekcji (np. biologii, czy fizyki).
Bardzo często na różnych wydarzeniach (najczęściej tych organizowanych przez UM) widać znaczne tłumy młodzieży - młodzieży która powinna raczej siedzieć w ławkach szkolnych i przykładnie zdobywać wiedzę, a nie bezmyślnie przesiadywać na wydarzeniach które dotyczą ich w niewielkim (o ile jakimkolwiek stopniu), a najczęściej nie interesują ich wogóle.
Ciekawy sposób na zapewnienie frekwencji ... ale możliwe, że później ci sami uczniowie w pocie czoła nadrabiają zaległości i przychodzą do szkoły np. w soboty, żeby tylko w 100% zrealizować program nauczania.
Zastanawiam się co UM na to, (jako organ prowadzący szkołe) że uczniowie zamiast na zajęciach w szkole, "imprezują" na forum?
Podobnie było chociażby w tamtym roku na forum inwestycyjnym. Do południa pojawiły się jakieś klasy i niestety, ale młodzież się nudziła. Siedzieli wpatrzeni w telefony komórkowe. No i trochę nie pasowali do uczestników i gości forum. Garnitury kontra młodzieżowy luz... Ale przynajmniej w górnych rzędach pusto nie było Ze sceny widać było tłumy słuchających wykładu, dyskusji... To się liczy
To może nie jest najlepsze miejsce na tego typu pytanie, ale gdzie na tym forum można znaleźć wątek "ODPOWIEDZI OD PANI RZECZNIK PREZYDENTA MIASTA TARNOWA"?
Kto personalnie odpowiada za kontrolę stanu tarnowskich ulic ?
Co ile takowe kontrole powinny się odbywać ?
Czy są przeprowadzane protokoły pokontrolne ?
Dlaczego większość dziur nadal nie jest łatana przecież mamy już Lipiec ?
Wszystkie odpowiedzi na pytania, które z przyczyn czasowych nie doczekują się publikacji on- line, są niezwłocznie zamieszczane na Oficjalnym Portalu Miasta Tarnowa www.tarnow.pl, w zakładce "czat z prezydentem".