No i wszystko gra. Teraz mogę troche tych farbowańców rozgrzeszyć. Przynajmniej nas nie skompromitowali, a że mogło być bez nich lepiej to już trudno, ważne, że nie przegrali! Wreszcie dobry mecz również w wykonaniu reprezentacji Polski. Tak sobie to wyobrażałem i na tle dzisiejszego meczu można stwierdzić, że zadowolili się remisem z Grecją co było głupotą. Wreszcie jakieś zmiany, a Polański tradycyjnie znowu kontuzjowany.
Ruscy kibice ożywili naszych pikników, to dobrze. Sektorówka niezwykle wojownicza...
... ale na ulicy nie było już tak pięknie. Wg różnych relacji jednak zwycięstwa i porażki po ubu stronach. Jedno napawa optymizmem - jak już nas skolonizują i rozłożą naszą armię to jeszcze będzie miał kto walczyć.
Teraz mecz o wszystko dla nas i Czechów. Oba zespoły są podbudowane, a Czesi zagrają sobie trzeci mecz z rzędu we Wrocławiu - bardzo mądre posunięcie, żeby tam grać.
Rosja sobie poradzi z Grecją, czyli przynajmniej zremisuje, więc drugim zespołem będzie Polska albo Czecy. Teraz już nas czeka adrenalina tylko piłkarska.
Co do nastawienia do tego meczu to na Rynku można było słyszeć przyśpiewki wyzywające ruskich, podobnie słyszałem w okolicy Strefy Kibica... mecz z sowietami i tyle w temacie.