wesole miasteczko na bylej kaplanowce?
wesole miasteczko na bylej kaplanowce?
Witam nie wiem czy ktos zauwazyl ze na bylej kaplanowce montuja wesole miasteczko. Wie ktos z jakiej okazji cos takiego jest budowane? Kiedy bedzie czynne?
Re: wesole miasteczko na bylej kaplanowce?
pewnie z takiej okazji że zawsze w okresie letnim wita do nas objazdowe wesołe miasteczko. Ostatnimi latami montowane było na parkingu pod Carrefurem na ul. Błonie. Teraz widać, że komuś bardziej pasuje centrum. Tak czy siak, po raz kolejny świecić będzie pustkami.hughes pisze:Witam nie wiem czy ktos zauwazyl ze na bylej kaplanowce montuja wesole miasteczko. Wie ktos z jakiej okazji cos takiego jest budowane? Kiedy bedzie czynne?
moim zdaniem fajna sprawa bo w soboty czy w niedziele nie bylo zadnych ciekawszych atrakcji w centrum miasta
http://www.youtube.com/user/jarekhughes ... irmation=1
-
- Rhetor
- Kontakt:
Ja zauważyłem ale zaraz zaraz, UMT nie ogłaszał, że tam jest parking? że można zostawić samochód i iść do centrum na piechotę?
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Ogłaszał przecież wszyscy żeśmy się z tego śmiali ..... najważniejsze że statystyki ''miejsc parkingowych'' wzrosły o 200-300 miejsc ?Jakub Kwaśny pisze:Ja zauważyłem ale zaraz zaraz, UMT nie ogłaszał, że tam jest parking? że można zostawić samochód i iść do centrum na piechotę?
Kiedy bym tam nie przejeżdżał zawsze jest pusto ani jednego samochodu .
Za moich młodych lat cyrk czy wesołe miasteczko to była wielka atrakcja teraz każdy wie
-
- Rhetor
Ale co się nie zgadza? Wesołe miasteczko to przecież mnóstwo samochodów, bo jakoś te wszystkie karuzele przywieźć trzeba... No to zostawione/zaparkowane samochody już mamy. A zatem ich kierowcy, pracownicy wesołego miasteczka mogą sobie iść do centrum miasta na piechotę. Na zakupy....
A tak na serio, to lokalizacja dla miasteczka dobra, bo blisko kościoła.
Pytanie, ile miasto policzyło ekipie z wesołego miasteczka za zajęcie placu....
A tak na serio, to lokalizacja dla miasteczka dobra, bo blisko kościoła.
Pytanie, ile miasto policzyło ekipie z wesołego miasteczka za zajęcie placu....
-
- Prytan
SlingShot
Polecam wybrac się na tą wielgaśną kulę na gumie (Slingshot) Kosztuje 40 zł za osobę, ale szczerze polecam... Przeżycie nieporównywalne z NICZYM! Nigdy nie przeżyłam czegoś takiego i nie potrafię nawet opisać tego co się ze mną działo.
Dla miłośników ekstremalnych emocji - nawet się nie zastanawiajcie!
Dla miłośników ekstremalnych emocji - nawet się nie zastanawiajcie!