Koncert 2012
Jakoś sobie nie wyobrażam Myslovitz bez tego charakterystycznego głosu, no ale zobaczymy. A perfect - szczerze dla mnie odgrzewany po raz enty kotlet.
Aaa mój 1000 post
Aaa mój 1000 post
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Beaver - Koncert Pink Floyd z 12 Maja 2011 na O2 Arena też nazwał byś odgrzewanym kotletem? W końcu grają od 1965 roku.
Perfect - gra od wielu lat, na koncertach jest świetna atmosfera i świetnie grają. Śmiem twierdzić, że 99% współczesnej muzyki to "kotlety" - zaś Hip-Hop i Rap to 100% - wszystkie niemal sample pochodzą z wcześniejszych utworów. Jesli Perfect to kotlet to jak ich nazwać ??
Ja tam się wybiorę, na Perfect oczywiście, Myslovitz nigdy nie lubiałem - ale to rzecz gustu - ale profesjonalizmu nie można im odmówić.
Perfect - gra od wielu lat, na koncertach jest świetna atmosfera i świetnie grają. Śmiem twierdzić, że 99% współczesnej muzyki to "kotlety" - zaś Hip-Hop i Rap to 100% - wszystkie niemal sample pochodzą z wcześniejszych utworów. Jesli Perfect to kotlet to jak ich nazwać ??
Ja tam się wybiorę, na Perfect oczywiście, Myslovitz nigdy nie lubiałem - ale to rzecz gustu - ale profesjonalizmu nie można im odmówić.
9000 ml A Rh-
Ravir pisze:Beaver - Koncert Pink Floyd z 12 Maja 2011 na O2 Arena też nazwał byś odgrzewanym kotletem? W końcu grają od 1965 roku.
Ostatni występ Pink Floyd odbył się w Londynie, w Barbican Center, 10 maja 2007 roku, w czasie koncertu ku pamięci zmarłego rok wcześniej Syda Barretta. Więcej występów Pink Floyd nie będzie.
O dzisiejszym koncercie Perfectu na stronie TCK:
Tegoroczne święto Miasta Tarnowa uświetni gwiazda polskiej sceny rockowej, legendarny zespół Perfect. Swoją popularność zawdzięcza takim utworom, jak "Nie płacz Ewka", "Chcemy być sobą", "Autografia". W ostatni weekend czerwca na żywo przypomnimy sobie największe przeboje tego zespołu.
Pierwszy dzień "Zderzeń" chyba się udał. Na rynku ciężko było znaleźć wolne miejsce nie tylko w ogródkach ale nawet wewnątrz pubów a czegoś takiego nie było od dawna. O samym koncercie się nie wypowiem bo nie przepadam za "Perfektem" ale atmosfera była fajna.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
-
- Rhetor
-
- Rhetor
http://www.tck.pl/aktualnosci-jazz,11,1 ... jnego.htmlpb pisze:Jakieś konkrety? Wiadomo kto gra?Dorota1975 pisze:Raz w tygodniu w lipcu jazz, w sierpniu - raz w tygodniu blues....
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Ludzie...
a zaglądać na strony internetowe instytucji kultury w tym pięknym mieście; szukać, czytać... gazety od czasu do czasu przeglądnąć.... A nie rzucić pytanie na forum i już.
Szczegóły odnośnie lipcowych koncertów (info o sierpniowych będzie później) są na stronie Tarnowskiego Centrum Kultury.
a zaglądać na strony internetowe instytucji kultury w tym pięknym mieście; szukać, czytać... gazety od czasu do czasu przeglądnąć.... A nie rzucić pytanie na forum i już.
Szczegóły odnośnie lipcowych koncertów (info o sierpniowych będzie później) są na stronie Tarnowskiego Centrum Kultury.
-
- Rhetor
W jednym z załączników są terminy bluesowych koncertów, ale - jak pisałam - szczegóły będą później.
http://www.tarnow.pl/index.php/pol/Mias ... -i-sportem
http://www.tarnow.pl/index.php/pol/Mias ... -i-sportem