Intarnet.pl zwariował?
-
- Archont
>>> że o wielu rzeczach ludzie by nie słyszeli to by się za nie nie łapali >>
W niektorych przypadkach - na pewno, ale nie mozemy generelizowac, ze wszyscy sie rzuca na to, co zakazane i spowite zmowa milczenia.
Bo idac twoim tokiem rozumowania - natychmiast po objerzeniu zdjec martwych plodow, powinnam dokonac aborcji, bo przeciez jest taka mozliwosc?
Chyba tak to nie dziala jednak.
A co do zdjec martwych zwierzat - sprobuj, umiesc. ja obejrzec nie pojde - nie czuje takiej potrzeby; ale oprotestowywac tez nie bede.
Kto chce popatrzec - niech idzie; jego prawo.
Moje prawo nie isc.
W niektorych przypadkach - na pewno, ale nie mozemy generelizowac, ze wszyscy sie rzuca na to, co zakazane i spowite zmowa milczenia.
Bo idac twoim tokiem rozumowania - natychmiast po objerzeniu zdjec martwych plodow, powinnam dokonac aborcji, bo przeciez jest taka mozliwosc?
Chyba tak to nie dziala jednak.
A co do zdjec martwych zwierzat - sprobuj, umiesc. ja obejrzec nie pojde - nie czuje takiej potrzeby; ale oprotestowywac tez nie bede.
Kto chce popatrzec - niech idzie; jego prawo.
Moje prawo nie isc.
Twoje prawo nie iść, gdy będziesz wiedzieć, że coś jest. Ja sobie nie przypominam żadnych ostrzeżeń typu "nie przechodźcie koło katedry jeśli nie chcecie widzieć martwych płodów". Człowiek idzie i w publicznym miejscu ma niespodziankę. Niech to w kościele pokazują, tam nie da się być "przypadkiem". Na ulicy tego nie powinno być.
A w kwestii propagowania - przecież tego nie pisałem w odniesieniu do płodów... wystarczy spojrzeć na zacytowany fragment.
A w kwestii propagowania - przecież tego nie pisałem w odniesieniu do płodów... wystarczy spojrzeć na zacytowany fragment.
-
- Archont
Wiec odnoszac sie do cytowanego fragmentu:
sugerujesz, ze kazdy pedofil czytal Nabokova?
A wracajac do zdjecia, ktore zamiescil Intarnet - jedyne co mnie dziwi, to zdziwienie Marcina
To mniej wiecej tak, jakby kupil Fakt czy SuperExpress i spodziewal sie znalezc tam tresci na podobnym poziomie, jak w porzadnym tygodniku opinii.
sugerujesz, ze kazdy pedofil czytal Nabokova?
A wracajac do zdjecia, ktore zamiescil Intarnet - jedyne co mnie dziwi, to zdziwienie Marcina
To mniej wiecej tak, jakby kupil Fakt czy SuperExpress i spodziewal sie znalezc tam tresci na podobnym poziomie, jak w porzadnym tygodniku opinii.
-
- Archont
Hmmm.... Nie raz już w telewizji widziałem takie(m.in. sprawa z powiśla Dąbrowskiego) i jakoś nikt się nie oburzał, tupał, wyzywał od psychicznych.Keleos pisze:Czy jeśli na Wałowej wrzucę wielkie zdjęcia zmasakrowanych zwierząt, to też będzie OK? Nikt mi nic nie będzie mógł zrobić? Mam już odpalać drukarkę?
-
- Rhetor
-
- Archont
-
- Archont
Interwencja leci gdzieś w godzinach 16-18. Uwaga jest przed 20. Ekspress reporterów koło 21:30. Więc dzieci jeszcze nie śpią. Pragnę zauważyć, że to Ty rozpocząłeś dyskusję o zwierzętach.
Co znaczą te dwa wykrzykniki w nawiasie? (Serio nie rozumiem).
Powiem tak: Teraz jest demokracja i "wszystko wolno". Irytujące dla mnie były te ekrany na budynku obok Świtu i na pl. Sobieskiego. Z chęcią bym je wyłączył. Ale powiesił ktoś na swoim to mu wolno.
Że już nie wspomnę jak podczas kampanii jestem zmuszony oglądać mordy kilku oszustów na każdym skrzyżowaniu, na każdym billboardzie.
Co znaczą te dwa wykrzykniki w nawiasie? (Serio nie rozumiem).
Powiem tak: Teraz jest demokracja i "wszystko wolno". Irytujące dla mnie były te ekrany na budynku obok Świtu i na pl. Sobieskiego. Z chęcią bym je wyłączył. Ale powiesił ktoś na swoim to mu wolno.
Że już nie wspomnę jak podczas kampanii jestem zmuszony oglądać mordy kilku oszustów na każdym skrzyżowaniu, na każdym billboardzie.
No nie do końca. "Chcemy" jeszcze aby kuria ukarała winnych, a dziennikarzy wysłać do psychiatryka.gushman pisze:Ale czekajcie, bo już się zgubiłem. Chcecie prywatnemu portalowi mówić co ma publikować a co nie? I chcecie mu zabronić publikowania zabitego płodu koło księdza czy księdza koło płodu?
-
- Archont
No zdjęć to jeszcze nie ma. Ale zabijanie w bajkach jest codziennością. Co prawda w Dobranocnym ogrodzie nie będzie, ale w innych bajkach jak najbardziej. Wszelkiego rodzaju anime zazwyczaj oferują różne zakończenia żyć bohaterów.
Że już nie wspomnę, że Wolfenstein 3D była jedną z wielu gier w podstawówce, w którą grało się na informatyce.
Postulaty? Tu jedyne postulaty to przedstawił ... proponując wywiezienia dziennikarzy do czubków.
Że już nie wspomnę, że Wolfenstein 3D była jedną z wielu gier w podstawówce, w którą grało się na informatyce.
Postulaty? Tu jedyne postulaty to przedstawił ... proponując wywiezienia dziennikarzy do czubków.
-
- Rhetor
"...." a tak przedstawił i zniknął wysyłając tutaj wypoczętego agorowego hejtera i wątek ewouluje w kierunku przemocy w telewizji, bajkach i grach.gumini_0317 pisze: Tu jedyne postulaty to przedstawił ... proponując wywiezienia dziennikarzy do czubków.
"..."
Marcin Zaród pisze:Intarnet.pl zwariował?
Marcin Zaród pisze:Czy tym ludziom odpieprzyło dokumentnie?
Marcin Zaród pisze:żeby nasz nowy Biskup nie występował na jednej stronie internetowej z jawnym objawem choroby psychicznej dziennikarzy....
Marcin Zaród pisze:Robota ludzi psychicznie niezrównoważonych.
a organizatorzy to:Marcin Zaród pisze: tezę o niezrównoważeniu psychicznym organizatorów podtrzymuję
Marcin Zaród pisze:udało nam się dojść do porozumienia z księdzem proboszczem Stanisławem Salaterskim - tak Stanisław Klimek, prezes Stowarzyszenia Rodzin Katolickich Diecezji Tarnowskiej tłumaczy,