(Pyt.) Dyskoteki
(Pyt.) Dyskoteki
Mam 21 lat jestem z Płocka. Za kilka dni przyjadę do pracy do Tarnowa (dostałem kontrakt na sześć miesięcy). W Piątki i soboty chcę się pobawić. W internecie znalazłem informacje że w Tarnowie znajdują się dyskoteki: ,,Alfa Club'' ,,Blu Max'' ,,Blu Club'' ,,Club 139'' .
Mam pytanie czy młody człowiek z innego miasta jest narażony na zaczepki?
Na jakich dyskotekach można się spokojnie bawić, a jakich lepiej omijać szerokim łukiem?
Na jakich dyskotekach można spotkać dziewczyny po 20-ce?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Adam
Mam pytanie czy młody człowiek z innego miasta jest narażony na zaczepki?
Na jakich dyskotekach można się spokojnie bawić, a jakich lepiej omijać szerokim łukiem?
Na jakich dyskotekach można spotkać dziewczyny po 20-ce?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Adam
Adam
Wow
Na zaczepki jesteś narażony nawet w kościele jeśli się nieodpowiednio zachowujesz.
O ile nie wejdziesz w podkoszulku "Płock rządzi, Tarnów to frajerzy" to raczej nikt się nie doczepi. Nie wiem czy znalazłeś też informacje w Google na temat populacji Tarnowa, ale to około 120 000 ludzi. Tutaj nie bije się kogoś dlatego, że jest z poza miasta. Tak się robi na wsiach, nie w miastach.
Club139 nie jest w Tarnowie - i tam biją ludzi z miasta ; )
Jeśli nie szukasz zaczepki, nie handlujesz świństwem i nie przystawiasz się do czyichś dziewczyn to się o uzębienie nie bój. A w razie czego to mamy tu na forum dentystę - polecam ; )
Dziewczyny po 20-tce... nie wiem jak w Płocku, ale w Tarnowie dyskoteki są dla pełnoletnich. Tak więc znaleźć 20-tki nie problem - gdziekolwiek nie pójdziesz.
Szerokim łukiem to należy omijać jedynie dzielnicę Mościce, bo tam neandertalczycy w niebieskich szalikach żyją, hehe. Nigdy nie ubieraj w tym mieście nic biało-czerwonego - nawet szalika z napisem POLSKA. Niebiescy nie odróżniają ; P
A tak na poważnie to Tarnów jest pięknym, spokojnym miastem, gdzie po 23 jest cicho i pusto na ulicach, a o 1 w nocy w dyskotekach się przerzedza. Byle byś tylko samochodu z sobą nie brał, bo zgubisz u nas podwozie ; )
Na zaczepki jesteś narażony nawet w kościele jeśli się nieodpowiednio zachowujesz.
O ile nie wejdziesz w podkoszulku "Płock rządzi, Tarnów to frajerzy" to raczej nikt się nie doczepi. Nie wiem czy znalazłeś też informacje w Google na temat populacji Tarnowa, ale to około 120 000 ludzi. Tutaj nie bije się kogoś dlatego, że jest z poza miasta. Tak się robi na wsiach, nie w miastach.
Jeśli nie szukasz zaczepki, nie handlujesz świństwem i nie przystawiasz się do czyichś dziewczyn to się o uzębienie nie bój. A w razie czego to mamy tu na forum dentystę - polecam ; )
Dziewczyny po 20-tce... nie wiem jak w Płocku, ale w Tarnowie dyskoteki są dla pełnoletnich. Tak więc znaleźć 20-tki nie problem - gdziekolwiek nie pójdziesz.
Szerokim łukiem to należy omijać jedynie dzielnicę Mościce, bo tam neandertalczycy w niebieskich szalikach żyją, hehe. Nigdy nie ubieraj w tym mieście nic biało-czerwonego - nawet szalika z napisem POLSKA. Niebiescy nie odróżniają ; P
A tak na poważnie to Tarnów jest pięknym, spokojnym miastem, gdzie po 23 jest cicho i pusto na ulicach, a o 1 w nocy w dyskotekach się przerzedza. Byle byś tylko samochodu z sobą nie brał, bo zgubisz u nas podwozie ; )
Ostatnio zmieniony 25-01-2010, 13:13 przez Keleos, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo Unia to Mościce tylko , takKeleos pisze:Szerokim łukiem to należy omijać jedynie dzielnicę Mościce, bo tam neandertalczycy w niebieskich szalikach żyją, hehe. Nigdy nie ubieraj w tym mieście nic biało-czerwonego - nawet szalika z napisem POLSKA. Niebiescy nie odróżniają ; P
Kocham jak wypowiadacie się w tematach na które pojęcia nawet nie macie No ale zawsze można błysnąć czy nabić kolejnego posta, by podnieść się w hierarchi forumowej.
PS. Keleosie, Wisła Płock ma też barwy biało-niebieskie, tak na marginesie
Znawco
-
- Rhetor
Tak Deto, a najlepiej nie cytować wszystkiego tylko interesujący nas kawałek nieprawdaż?Keleos pisze:A tak na poważnie
A tego powyżej to już nie zauważyłeś?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Tekst roku Ciekawe czy w Twarz tez byś im tak powiedziałKeleos pisze: Szerokim łukiem to należy omijać jedynie dzielnicę Mościce, bo tam neandertalczycy w niebieskich szalikach żyją, hehe. Nigdy nie ubieraj w tym mieście nic biało-czerwonego - nawet szalika z napisem POLSKA. Niebiescy nie odróżniają ; P
Deto ma racje w 100%
LordRuthwen pisze:Tak Deto, a najlepiej nie cytować wszystkiego tylko interesujący nas kawałek nieprawdaż?Keleos pisze:A tak na poważnie
A tego powyżej to już nie zauważyłeś?
Więc jak jest z tym "a tak na poważnie" ??? Tarnów nie ma ok.120 tyś ? W Tarnowie dyskoteki nie są dla pełnoletnich ? Club 139 jest w Tarnowie ?Keleos pisze:Wow
Czytaj ze zrozumieniem a nie wytykaj komuś.
-
- Archont
Problem w tym, że wielu tutaj robi z siebie lepszych i mądrzejszych...sainte_nitouche pisze:jak ten czlowiek z Plocka przeczyta powyzsza dyskusje - to bedac w Tarnowie bedzie sie bal wyjsc z domu, co dopiero na dyskoteke pojsc....
Nie udawajcie na sile gorszych i grozniejszych, niz naprawdee jestescie
Keleos - wiesz, że nie jestem złosliwy chyba, że ktos o to bardzo sie upomina.
Czytając Twój wpis, do którego się odniosłem wcześniej, nie sposób inaczej go odebrać.
Raz piszesz coś niezgodnego z prawdą, za chwilę prawdę i znów coś na żarty, by na końcu podsumować swoim "a teraz na poważnie" Tylko, że co na poważnie , a co nie ? Wszystko ? Ciach bajerka.
I aby odnieśc sie do tematu tego wątka i odpowiedzieć "koledze" z Płocka napiszę, że najlepsza dyskoteka w okolicy, to właśnie oddalony o około 15 km CLUB 139. Dwie sale- sala techniczna i dance - każdy cos może sobie wybrać dla siebie. Ludzi zawsze jest sporo. Polecam.
W Tarnowie dobrej dyskoteki trzymającej poziom nie znajdziesz. Alfa i Wallstreet to przeżytek. Moim skromnym zdaniem Blue Club, jakos odczuwam do tego miejsca sentyment, ile razy tam jestem, a pierwszy raz byłem chyba w 95 czy 96 roku, to jakos klimat jest ciągle ten sam.
[ Dodano: 25-01-2010, 14:22 ]
Tak na marginesie... "hehe "
Keleos pisze:Zamiast zmieniać nazwę na GaleriUnia to lepiej pilnować tych unistów co tam chodzą, bo na pewno kradną, hehe.
Keleos pisze:Beaver - przyjaźnię się z wieloma unistami, tak więc nie ma tu jakichś chorych jazd - jest tylko dystans do samych siebie ; )
-
- Rhetor
- Kontakt:
Może jestem jakiś inny, ale ja odebrałem post Keleosa właściwie, to znaczy, że tekst o dzielnicy Mościce był z przymrużeniem oka!Deto pisze:Czytając Twój wpis, do którego się odniosłem wcześniej, nie sposób inaczej go odebrać.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Również tak odebrałem, ale biorąc pod uwagę całość, to ciężko to tak odebrać. Keleos napisał kilka rzeczy prawdziwych, kilka na żarty a na końcu "a teraz na poważnie". To "na poważnie" wskazuje, że całość była pisana na żarty, jednak kilka rzeczy przecież napisał prawdziwych. Wiem, czepiam się szczegółów Kubo, chyba za dużo tej pragmatyki językowejJakub Kwaśny pisze:Może jestem jakiś inny, ale ja odebrałem post Keleosa właściwie, to znaczy, że tekst o dzielnicy Mościce był z przymrużeniem oka!Deto pisze:Czytając Twój wpis, do którego się odniosłem wcześniej, nie sposób inaczej go odebrać.