extremal pisze:Takich klubów nie jest kilkanaście tylko jest wiele, wiele. Hutnik Kraków w IV lidze jest atrakcyjniejszy od Niecieczy. Dziwisz się? Mecz na szczycie z Popradem Muszyna, co byś nie robił i tak nie będzie tym co na przykład derby, już nawet wtedy gdy obie drużyny o nic nie walczą w tabeli. Tak jest i już.pb pisze: Ja tam nie wiem, nie znam się. Do tej pory wydawało mi się, że wszelakie rozgrywki mają na celu wyłonienie najlepszego zespołu w sezonie. Tymczasem okazuje się, że chodzi o najlepszego ale tylko z grona kilkunastu klubów które zasługują na to by w ogóle uczestniczyć w rozgrywkach. Inni się nie liczą, bo nie. Choćby i grali lepiej.
W takim razie skoro nie ma znaczenia jak się gra tylko kto gra to może najlepiej by było jakby tych kilkanaście klubów (plus Hutnik i oczywiście Unia) założyło swoją własną ligę, nazwijmy ją Ligą Miszczuf i niech w swoim zamkniętym gronie rozgrywają emocjonujące mecze. A tak tylko przy okazji, z obowiązku ale w wolnej chwili zagrają parę meczy w ramach oficjalnych rozgrywek.
extremal pisze:Włosy się jeżą na głowie jak się przeczyta dzisiejszy artykuł w TEMI.
Tarnów musi wybudować Niecieczy stadion, bo inaczej Bruk-Bet nie sprzeda mu więcej kostki na chodniki.