Karta Mieszkańca - ankieta.
Karta Mieszkańca - ankieta.
Ze statystycznej ciekawości stawiam pytania.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Rhetor
Oddałem głos na nie, w obecnej formie nic mi to nie daje, jakbym mógł kupować taniej bilet na basen czy do kina lub teatru, to pewnie bym korzystał.
W pracy jeżdżę samochodem, więc z biletów mi nic, do lekarza chodzę... raz na rok.
Lekomanem nie jestem. Czytnik pewnie nie będzie działał pod moim systemem operacyjnym tylko pod jedynym słusznym...
Innym słowem - badziew.
W pracy jeżdżę samochodem, więc z biletów mi nic, do lekarza chodzę... raz na rok.
Lekomanem nie jestem. Czytnik pewnie nie będzie działał pod moim systemem operacyjnym tylko pod jedynym słusznym...
Innym słowem - badziew.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Qrcze, moja żona nie głosowała ale karta nie jest jej potrzebna.
Moja mama nie głosowała ale karta nie jest jej potrzebna.
Moja teściowa nie głosowała ale karta nie jest jej potrzebna.
Moje dwie córki nie głosowały ale karta nie jest im potrzebna.
Moja siostra nie głosowała ale karta nie jest jej potrzebna.
Mój szwagier nie głosował ale karta nie jest mu potrzebna.
Czy wynika z tego, że moja rodzina jest zacofana i nie nadąża za fajerwerkami Pana Prezydenta Ścigały?
Moja mama nie głosowała ale karta nie jest jej potrzebna.
Moja teściowa nie głosowała ale karta nie jest jej potrzebna.
Moje dwie córki nie głosowały ale karta nie jest im potrzebna.
Moja siostra nie głosowała ale karta nie jest jej potrzebna.
Mój szwagier nie głosował ale karta nie jest mu potrzebna.
Czy wynika z tego, że moja rodzina jest zacofana i nie nadąża za fajerwerkami Pana Prezydenta Ścigały?
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
A ja będę - zasadniczo doładuję ją jakąś kwotą i będę mial rezerwę biletową. Czasem nie mam biletu i muszę się ratować - a 3.2 zł kupowane w autobusie to ROZBÓJ w biały dzień - zwłaszcza, jak jedzieś 3 przystanki. Pdobnie traktuję Mobilet w komórce. Po za tym jestem gadżeciażem i lubię mieć gadżet - mało przydatny ale zawsze.
Inna sprawa, że jak by dużo było urzyszkodników to może zainteresował by się nimi "handel i usługi" - jakieś zniżki, promocje.
Inna sprawa, że jak by dużo było urzyszkodników to może zainteresował by się nimi "handel i usługi" - jakieś zniżki, promocje.
9000 ml A Rh-
Jeżeli chodzi nawet o bilet miesięczny to i tak było by udogodnieniem gdyby dało się z tej karty również iść do kina, teatru, basen to bym brał od razu.Goscinny pisze:Ravir, A masz gdzies tam napisane, że ta karta opłacisz bilet jednorazowy, bo chyba tylko miesięczne "wchodzą na kartę".
@ortografia
Nie czepiajcie się jak ktoś zrobi jeden czy dwa błędy na post bo to jest pedantyczne...
Ciekawe czy wszyscy tutaj by pisali poprawnie, szczególnie Ci co wypominają gdyby nie było w przeglądarkach podkreślania błędów.
To super, zatem niech kino teatr i basen ze swojej kiesy zasponsorują kartę .aaee pisze: dało się z tej karty również iść do kina, teatru, basen to bym brał od razu.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
-
- Rhetor