Zaciągnij się do Policji, Straży Miejskiej jako parkingowy i dawaj mandaty skoro chcesz innych karać a nie papraj komuś szyby. Co następne będzie wydrapywanie kluczami karnych k*** na masce, z boku auta?imlazy pisze: Bo ?? Bo karteczka zza wycieraczki wyjmie, zmiętosi w paluchach i rzuci na ziemie. A KKu*asa będzie musiał chwilę zdrapywać. Kara/nagana działa jeśli jest choć trochę uciążliwa.
A skoro służby nic nie robią ( nie ważne z jakiego powodu ) to dlaczego nie mogę nakleić naklejeczki na szybę ?
Od tego są służby. Ja parkuje tylko tam gdzie mogę. Nie mogę zaparkować nie staję. Jadę na inny parking bądź jadę jeszcze raz bo może się miejsce zwolni. Tak mam na parkingu koło Dęba. Mam tam abonament na parkowanie. Jak nie ma miejsca to sobie stoję i czekam aż ktoś wyjedzie. Wyjeżdża, ja wjeżdżam. Jednak nie staję jak te ćwoki i nie mam zamiaru naklejać karnych na szybę.Sam raz dostałem i uwierz - zadziałało. Nawet nauczyłem się tego, że czasami warto ruszyć szanowne 4ry litery o te dwa kroki dalej z jakiegoś tam parkingu niż parkować blisko ( a nielegalnie/niepoprawnie ) bo wygodnie.
Kij, że nie niszczy. Jednak w temacie o madafakach przypomnę, że pojawił się kiedyś post w którym dla kogoś madafaką była osoba stojąca jednym kołem na linii. Czyli jemu też należy się karny za szybę. Na parkingu masz ten minus, że nie wiesz jaka była sytuacja wcześniej. Czy to on tak na bezczelnego jak idiota stanął czy może inne auto obok i tak już sobie poszło.Zdzieranie naklejki z szyby poza wstydem i uciążliwością nie robi nic. Ani nie niszczy autka ani nie powoduje niebezpieczeństwa.
Więc proszę jeszcze raz dlaczego naklejanie KK***w jest takie fe ?
Jak wspomniałem wcześniej nie jesteście strażnikami teksasu. Wystarczy zrobić zdjęcie i wysłać do odpowiednich służb a nie naklejać jakieś naklejki na szybę.