Tarnów - miasto przyjazne rowerzystom.
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Tam to sie ostatnio zastanawiam czy w ogole jest to droga rowerowa, wydawalo mi sie ze dawniej byly tam jakies znaki informujace o drodze rowerowej a tym czasem jadac od Elektrycznej, pozniej Piaskową i Sadową nie ma ani jednego znaku informujacego ze to czym jedziemy jest droga rowerową ,dopiero w okolicach torów i Fritaru jest taki skromny rowerek na asfalcie narysowany, mam wrażenie ze ktos specjalnie jakis czas temu pozbyl sie znaków by nie trzeba bylo remontowac tego jako droge rowerową, a odcinek tej niby drogi zbudowany z kostki jak sie wjedzie w aleje piaskową ma szerokosc ja wiem moze pol metra ciezko tam zmiescic sie jednym rowerem a co dopiero dwóm mijajacym sie , dodajac jeszcze wszedzie wyrastajace na tym chodniczku kupki trawy to jazda naprawde w tym miejscu nie nalezy do przyjemnych. Nie ma sie pozniej co dziwic ze widuje rowerzystow ktorzy na tym odcinku pomykaja sobie rowerami ulicą.figa pisze:A ścieżka rowerowa przy Sadowej? (od elektrycznej/Spokojnej?) to jakiś koszmar. Tak zarośnięta trawą, że w szoku byłam. Tam to chyba nikt od czasu wybudowania nic nie robił...
http://bractworowerowe.blox.pl/2012/05/ ... andii.html
Toż to jakieś fałszywe zdjęcia! Ścieżka nie wykonana z kostki? Niemożliwe!
Toż to jakieś fałszywe zdjęcia! Ścieżka nie wykonana z kostki? Niemożliwe!