Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet
Ja jeszcze wtrące jedno. Macie problem: Strona www.rmf.fm, można było wysłuchać WSZYSTKICH wiadomości z całego dnia, i dowiedzieć się kto ma racje
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-k ... nId,602920Koszalin: Podejrzewani o pobicie koszykarzy wyszli na wolność
Wczoraj, 30 kwietnia (18:25)
Pięciu mężczyzn, zatrzymanych po pobiciu koszykarzy grających w ekstraklasie AZS-u Koszalin, wypuszczono na wolność. Zostali przesłuchani w charakterze świadków i zwolnieni do domów - informuje policja.
Do pobicia koszykarzy doszło w sobotę wieczorem przed halą "Gwardii" w Koszalinie, zaraz po treningu. Podczas bójki rannych zostało 10 zawodników i drugi trener AZS. Najbardziej ucierpiał Amerykanin Lamont McIntosh - ma złamaną prawą rękę. Z powodu urazu zawodnik przez trzy tygodnie nie będzie brał udziału w treningach.
Pobili się o kamerę?
Według policji, powodem bójki miała być kamera należąca do jednego z zawodników AZS-u. Mężczyźni, którzy bawili się w położonym w pobliżu pubie uznali, że byli nagrywani. W pewnym momencie zażądali oddania kamery. Kiedy koszykarz odmówił doszło do ostrej wymiany zdań, a potem do bójki. Urządzenie prawdopodobnie było wyłączone.
Bójka trwała kilkanaście minut. Przerwała ją dopiero interwencja policji. Funkcjonariusze zatrzymali pięciu pijanych mężczyzn w wieku od 28 do 32 lat. Badania alkomatem wykazały, że mieli od 0,5 do 4,2 promila alkoholu w organizmie. Napastnicy to prawdopodobnie kibice trzecioligowej drużyny piłkarskiej Gwardia Koszalin.
Reklama
Artykuł pochodzi z kategorii: Polska
Przejdź na początek artykułu
RMF FM/PAP
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Jeszcze 45 razy wklej to.
Jak z wariatami... za każdym razem mam powtarzać - nie czytałem internetu, tylko słuchałem radia? W radiu mówili co innego - powtórzyłem to, co powiedziano w RMF rano.
edit: chociaż teraz przyznam, że to mogła być też Czwórka... bo jej także słuchałem rano.
Znalazłem na szybko wzmiankę o finansach - właśnie tego typu informacja padła w radiu (raczej RMF, ale nie wykluczam po dłuższym zastanowieniu Czwórki).
Jak z wariatami... za każdym razem mam powtarzać - nie czytałem internetu, tylko słuchałem radia? W radiu mówili co innego - powtórzyłem to, co powiedziano w RMF rano.
edit: chociaż teraz przyznam, że to mogła być też Czwórka... bo jej także słuchałem rano.
http://forum.gk24.pl/zawodnicy-azs-kosz ... ty-t69288/Kibice gwardii już dawno mówili, że na AZS jest przeznaczane za dużo pieniędzy. to chyba nie przypadek.
Znalazłem na szybko wzmiankę o finansach - właśnie tego typu informacja padła w radiu (raczej RMF, ale nie wykluczam po dłuższym zastanowieniu Czwórki).
Z młodego podwórka :
I Liga Trampkarzy
TERMALICA Bruk-Bet Nieciecza - ZKS UNIA I Tarnów 0-8 (0-3)
Bramki: Iwanek 2, Gut 2, Kuzdra, Cygan, Ślęzak, Ruman (k),
Młodzi piłkarze Unii Tarnów z rocznika '97 kolejny raz wysoko pokonali ligowego rywala, strzelając młodym piłkarzom Termaliki Nieciecza aż 8 bramek. Dotychczasowy bilans naszych młodych piłkarzy jest imponujący. W 19. ligowych spotkaniach (18 zwycięstw, 1 remis) tarnowianie strzelili swoim rywalom aż 126 goli, tracąc zaledwie 9. W kolejnym meczu "Jaskółki" podejmą na własnym boisku Tuchovię Tuchów.
http://www.zksunia.tarnow.pl/
I Liga Trampkarzy
TERMALICA Bruk-Bet Nieciecza - ZKS UNIA I Tarnów 0-8 (0-3)
Bramki: Iwanek 2, Gut 2, Kuzdra, Cygan, Ślęzak, Ruman (k),
Młodzi piłkarze Unii Tarnów z rocznika '97 kolejny raz wysoko pokonali ligowego rywala, strzelając młodym piłkarzom Termaliki Nieciecza aż 8 bramek. Dotychczasowy bilans naszych młodych piłkarzy jest imponujący. W 19. ligowych spotkaniach (18 zwycięstw, 1 remis) tarnowianie strzelili swoim rywalom aż 126 goli, tracąc zaledwie 9. W kolejnym meczu "Jaskółki" podejmą na własnym boisku Tuchovię Tuchów.
http://www.zksunia.tarnow.pl/
-
- Prytan
Po ostatnich wynikach widać, że Nieciecza nie jest zainteresowana awansem do ekstraklasy. Być może nie dogadano się z Cracovią albo właściciela po prostu nie stać. Choć być może interesuje ich opcja z jednorocznym awansem i spadkiem z hukiem. W każdym razie właściciel ma niezły problem co zrobić z tym tworem i będzie się go starał rozwiązać za rok.
Dlaczego to ma być życzeniem kibiców Unii?ad2222 pisze:... pobożne życzenia kibiców Unii
Jestem kibicem Unii i to nie od wczoraj, ale nie interesuje mnie co się stanie z klubem LKS Nieciecza, Olimpia Wojnicz, Okocimski Brzesko czy też innymi.
Nie życzę żadnemu klubowi, aby popadł w ruinę, aby musiał rozwiązywać jakąkolwiek drużynę itd itp.
Tak że przesadzasz z tym traktowaniem kibiców Unii jedną miarą i nie ukrywam, że mimo iż jestem niespotykanie spokojny człowiek, to mnie to trochę irytuje.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.