Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet
Keleos pisze:poranne wiadomości w RMF przekazały
Co pisze RMF24. Od wczoraj (żeby nie było, że jeszcze rano mówili co innego):
Dziesięciu koszykarzy AZS Koszalin zostało pobitych po wczorajszym treningu.
[...]
Do zdarzenia doszło przed halą Gwardii, zaraz po zakończonym przez koszykarzy treningu. Z dotychczasowych ustaleń policji wynika, że powodem bójki była kamera, którą miał przy sobie jeden z zawodników AZS. Napastnicy uznali, że będą filmowani i zażądali, by koszykarze oddali kamery. Najpierw doszło do utarczki słownej, a następnie do bójki.
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-p ... nId,602671
A dzisiaj w radio kolejny hit - koszykarze bodajże z Koszalina zostali pobici przez kibiców tego samego klubu - jednak piłkarskiej sekcji. Powodem prawdopodobnie był spór o to, że "koszykówka zabiera fundusze piłce nożnej"... boję się skomentować, by przestępstwa nie popełnić...
Jeżeli faktycznie jesteś inteligentnym, wykształconym, młodym człowiekiem, to zapewne stać Cię na refleksję nad tym co napisałeś... Twoje posty przepełnione są retoryką zarezerwowaną dla tabloidów i ich przeciętnych czytelników.
Zapoznałeś się z informacją na tak marnym poziomie, że nie byłeś pewny nawet, czy koszykarze są z Koszalina, ale to nie przeszkadza Ci dopisywać swoich wymysłów o zabieraniu funduszy przez koszykówkę... Całe szczęście powstrzymałeś się od komentarza, bo ten pewnie pogrążyłby Cię jeszcze bardziej...
Strategia działania prosta - nic nie wnoszący wpis - HIT - a potem odpowiadanie wszystkim mającym uwagi swoim BEŁKOTEM ... Typowe dla TROLLI z onet.pl, czy innego portalu.
Lepiej dla poziomu tego forum byłoby, gdyby Ciebie było mniej...
Pozdrawiam
Ad - o czym ty w ogóle piszesz? Napisałem o informacji z RMF - dostałem odpowiedzi o trollach. I ja zaczynam?
Kiedyś był ferment to pisałeś "trzeba było zgłosić administracji", a teraz masz pretensje, że coś kiedyś zgłosiłem administracji??!
RMF podało rano taką informację, o godzinie ok 7:40.
Kiedy ja powtarzam co usłyszałem w radio - prowokuję.
Ale kiedy ktoś mnie obraża, wyzywa od debili i trolli, to wtedy nie ma problemu?
Strategia działania Savage jest prosta - Keleos coś pisze, to trzeba go obrazić i pomijając prawdę zbagatelizować.
Savagowi odpowiadać nie zamierzam. Pewnie sobie bajkę nową do tego dopisze, trudno, ma prawo. W końcu lubi.
Kiedyś był ferment to pisałeś "trzeba było zgłosić administracji", a teraz masz pretensje, że coś kiedyś zgłosiłem administracji??!
RMF podało rano taką informację, o godzinie ok 7:40.
Kiedy ja powtarzam co usłyszałem w radio - prowokuję.
Ale kiedy ktoś mnie obraża, wyzywa od debili i trolli, to wtedy nie ma problemu?
Strategia działania Savage jest prosta - Keleos coś pisze, to trzeba go obrazić i pomijając prawdę zbagatelizować.
Savagowi odpowiadać nie zamierzam. Pewnie sobie bajkę nową do tego dopisze, trudno, ma prawo. W końcu lubi.
Savage ten typ tak ma i nie dotrą do niego żadne argumenty. On po prostu musi pisać...czy się zna na czymś czy nie, czy wypowiedź ma sens czy też nie, czy jest prawdziwa i zweryfikowana czy też jest zasłyszaną piąta woda po kisielu, po prostu MUSI coś od siebie dodać bo byłby chory.
P.S. Pewnie nawet nie wiedziałeś, że wyrobiłeś sobie już strategię działania
bez odbioru
P.S. Pewnie nawet nie wiedziałeś, że wyrobiłeś sobie już strategię działania
bez odbioru
Fistalu drogi proszę, słucham Twoich argumentów. Co jest nie tak w powtórzeniu doniesień z radia? Gdzie jest ta popełniona zbrodnia? Słuchałbym argumentów, gdyby jakieś były... natomiast zamiast argumentów jest "kłamiesz", "nie znasz się", "trollujesz", "jesteś idiotą". To nie są argumenty.
Odpowiedz mi Fistalu, na spokojnie i rzetelnie - dlaczego nie wolno mi powtarzać tego, co zakomunikowano całej Polsce w porannym wydaniu wiadomości w radiu RMF FM?
Dlaczego przekazanie informacji podanych przez dziennikarzy jest trollingiem, a wyzywanie ludzi nie jest? Dlaczego uczciwe przekazanie informacji jest złe, podczas gdy personalne ataki są ok (wg wypowiadającej się tutaj większości)?
Odpowiedz poważnie, to będziemy rozmawiać poważnie.
Odpowiedz mi Fistalu, na spokojnie i rzetelnie - dlaczego nie wolno mi powtarzać tego, co zakomunikowano całej Polsce w porannym wydaniu wiadomości w radiu RMF FM?
Dlaczego przekazanie informacji podanych przez dziennikarzy jest trollingiem, a wyzywanie ludzi nie jest? Dlaczego uczciwe przekazanie informacji jest złe, podczas gdy personalne ataki są ok (wg wypowiadającej się tutaj większości)?
Odpowiedz poważnie, to będziemy rozmawiać poważnie.
Keleos kolejny raz potwierdzasz to co pisałem - TY NIE CZYTASZ KOMPLETNIE TEGO CO LUDZIE PISZĄ...
Skoro moje wypowiedzi to zero argumentów, za to stek wyzwisk, to proponuję Ci cofnąć się do podstawówki do elementarza i czytać, czytać, czytać!!!
Reakcje, aby coś napisać (+1,+1,+1) masz natychmiastową, szkoda, że nie poświęcisz czasu dla rzetelnej i uczciwej analizy tego na co zwracam Ci uwagę...
Odniosłem się do tego, że nie poznałeś tematu, a już ferujesz, że powodem była kasa na kosza kosztem piłki, a Ty mi tu o żydach i Gw...
jak dziecko
Skoro moje wypowiedzi to zero argumentów, za to stek wyzwisk, to proponuję Ci cofnąć się do podstawówki do elementarza i czytać, czytać, czytać!!!
Reakcje, aby coś napisać (+1,+1,+1) masz natychmiastową, szkoda, że nie poświęcisz czasu dla rzetelnej i uczciwej analizy tego na co zwracam Ci uwagę...
Odniosłem się do tego, że nie poznałeś tematu, a już ferujesz, że powodem była kasa na kosza kosztem piłki, a Ty mi tu o żydach i Gw...
jak dziecko
A między innymi o tym:Keleos pisze:Ad - o czym ty w ogóle piszesz?
Keleos pisze: Ale prawdopodobnie jesteś zbyt ograniczony by to pojąć.
Pewnie wiesz, ze takie wtręty skutecznie osłabiają możliwość przyzwoitej merytorycznej odpowiedzi.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ad:
Post Savage'a do mnie:
Ale Ty widzisz tylko moje słowa, jego wcześniejszego postu nie zauważyłeś?
To ci zacytuję fragmenty:
Tego administracja nie widzi. Ale jak w odpowiedzi użyłem tych samych słów, to nagle się oczy magicznie otworzyły.
edit: adminie, tak widzisz rzeczywistość: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 9_460s.jpg
Post Savage'a do mnie:
Dlatego odpisałem mu JEGO słowami.Stary - Ty jesteś naprawdę ograniczony...
Ale Ty widzisz tylko moje słowa, jego wcześniejszego postu nie zauważyłeś?
To ci zacytuję fragmenty:
Powtarzasz w kółko jakieś frazesy i liczysz, że odwracasz tym uwagę od swojego bełkotu, który praktycznie w każdym temacie uprawiasz na tym forum?!
Ale nie, to nie była zaczepka. To był w pełni merytoryczny, kulturalny post.Wiem, że szkoda tracić czas na czytanie, skoro można coś, gdzieś wyłapać i szybko przełączyć się na forum w celu spłodzenia wpisu opartego na jakiś ochłapach i okraszonego Twoimi pseudo - inteligenckimi refleksjami. W slangu internetowym, na takich userów mówi się - TROLLE.
Tego administracja nie widzi. Ale jak w odpowiedzi użyłem tych samych słów, to nagle się oczy magicznie otworzyły.
edit: adminie, tak widzisz rzeczywistość: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 9_460s.jpg
Keleos, jesteś wykształconym młodym człowiekiem - czy nie możesz powstrzymać czasami emocji i nie odpowiadać prowokująco? Zwłaszcza, że Twój pierwszy post o zajściu z kibicami i zawodnikami był lekko mało sprawdzony?
Grasz ostro, a jak zaczyna Ci brakować słów - odwracasz kota ogonem. Spróbuj wziąć głęboki oddech i po prostu czegoś nie napisać.
Grasz ostro, a jak zaczyna Ci brakować słów - odwracasz kota ogonem. Spróbuj wziąć głęboki oddech i po prostu czegoś nie napisać.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński