PYTANIA DO PANI RZECZNIK PREZYDENTA MIASTA TARNOWA
-
- Rhetor
- Kontakt:
D.Kunc-Pławecka - ostatnia wizyta: 12-01-2012, 14:17 , nawet nikomu z biura prasowego już nie chce się monitorować co mówi się o władzy. Chyba za dużo inne media ostatnio narzekaly, za dużo punktów zapalnych gdzieś indziej było, nie ma czasu na agore.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Nie bój nic monitorują oj monitorują tylko przyjęli taktykę olewania agory , przecież mają ''swoje'' forum które jest martwe ale co tam lepiej zamknąć oczy i nie widzieć rzeczy niewygodnych .Jakub Kwaśny pisze: nawet nikomu z biura prasowego już nie chce się monitorować co mówi się o władzy.
Ps. jutro relacja z marszu fanatyków radia maryja na czele z radnym klimkiem
I tacy ludzie rządzą miastem
-
- Rhetor
- Kontakt:
Przeklejam , mini dyskusję z Rzeczniczką Prezydenta, z Facebooka, ale dotyczy Agory, więc pozwalam sobie ją tu skopiować. Komentarz mój tyczył się wyprawy rowerowej p. Doroty.
Jakub Kwaśny pisze:Dorota piszesz jakbyś miała się na emeryturę wybierać, a przecież do 67 roku życia Ci jeszcze daleko, a figury to nie jedna dwudziestolatka Ci zazdrości Ps Zapraszam na agorę, bo się internauci niecierpliwią
Dorota Kunc-Pławecka pisze: Bardzo mocno ich pozdrawiam i prosze o dokładne czytanie moich wiadomości!
Dorota Kunc-Pławecka pisze: A, no to może przy okazji. Kubuś, ze względu na fakt, że na Agorze, z przyczyn leżących po Waszej stronie, nie jestem w stanie podpiąć pliku w formacie PDF - w jednej z ważnych spraw, o którą prosiliście, inicjatorowi posta odpowiedziałam mailem. Proszę Ty także przeczytaj. Uwaga - materiał bardzo obszerny.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Dokładnie, UMT ma nie jeden serwer i nawet nie dwa, na który to można wrzucić plik i podlinkować go nam do wglądu....Goscinny pisze:Bez komentarza.prosze o dokładne czytanie moich wiadomości!
A jakby chciała coś zamieścić, to by zamieściła, skontaktowała się, a nie zwalała na "problemy techniczne".
ehh...