World of Tanks
-
- Rhetor
Nie zapomnij sprzedać modułów zalegających w magazynie, ja tak kiedyś zyskałem 800 tys.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Thesmothetai
Przed tą aktualką w garażu powinieneś mieć:
KW z wieżą KV2 - dostaniesz 1 slot i KV zostanie rozbity na 2 czołgi
oraz
KW3 który zostanie rozbity na T150 i KW3 wyląduje na 7tierze; oczywiście 1 dodatkowy slot w garażu też dostaniesz.
W skrócie: 2 sloty i 2 czołgi Opłaca się chociażby dla tego aby potem sprzedać czołgi
A z zabawek polecam KV1S + armate 122mm Fajna zabawka
oraz
KW3 który zostanie rozbity na T150 i KW3 wyląduje na 7tierze; oczywiście 1 dodatkowy slot w garażu też dostaniesz.
W skrócie: 2 sloty i 2 czołgi Opłaca się chociażby dla tego aby potem sprzedać czołgi
A z zabawek polecam KV1S + armate 122mm Fajna zabawka
Im Lazy and I like it
I jeszcze IS4. Nie dość, że trzeci czołg za darmo to jeszcze darmowy awans na 10 tierimlazy pisze:Przed tą aktualką w garażu powinieneś mieć:
oraz
A tutaj http://img404.imageshack.us/img404/4697/shot001pi.jpg parametry wszystkich nowych czołgów po łatce 0.7.3 z test serwera. Zapomniałem tylko o t-150. Oczywiście są to czołgi stockowe.
-
- Rhetor
KW3 dobra maszyna, ostatnio miałem 3 bitwy pod rząd gdzie byłem na górze stawki, dwie wygrane, każda za ponad 2000 exp i jedna przegrana za 900 exp
Na końcu zostałem tylko ja, a z przeciwka M4, PzIV, PzIII/IV, T-28 i Grille, zabrakło mi jakiejś sekundy i bym wygrał, Grille rzutem na taśmę jako ostatni z towarzystwa sprezentował mi z przyłożenia, a już kończyli ładować...
Na końcu zostałem tylko ja, a z przeciwka M4, PzIV, PzIII/IV, T-28 i Grille, zabrakło mi jakiejś sekundy i bym wygrał, Grille rzutem na taśmę jako ostatni z towarzystwa sprezentował mi z przyłożenia, a już kończyli ładować...
co konkretnie bierzecie pod uwagę wybierając tank'a z danego Państwa,
bo ja na ten przykład nie ogarniam tego na tyle żeby wiedzieć w które Państwo się pakować.
bo ja na ten przykład nie ogarniam tego na tyle żeby wiedzieć w które Państwo się pakować.
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
-
- Rhetor
Nie ma znaczenia, każdy czołg ma swoje mocne i słabe strony, ja poszedłem w ciężkie rosyjskie, ciężkie niemieckie, rosyjskie niszczyciele czołgów i rosyjską artylerię.
Z moich obserwacji (braciak ma niemiecką artę):
- ruska arta ma większy rozrzut za to większe uszkodzenia,
- niszczycieli czołgów nie mam porównania, ale gra mi się świetnie
- rosyjskie ciężkie mają spore możliwości, jadąc KW-3 (obecnie poziom 6 czołgu), nie mam problemu, żeby rozwalić niemiecką Panterę na solo (poziom 7) a ostatnio nawet Panterę i VK3601H (tak, wiem, to czołgi średnie, ale jakby byli ogarnięci gracze to by mnie rozwalili bez problemu), zresztą nawet E-75 rykoszetuję dość często.
- z niemieckich ciężkich to się jak na razie tylko Tygryska dorobiłem, bo główny nacisk kładę jednak na czołgi zdradzieckie
Wszystko zależy od tego kto jest po drugiej stronie, jak jakaś sirota, to jesteś w stanie dużo słabszym czołgiem rozwalić dużo lepszy. Mi się udało a pomocą KW-3 rozwalić IS-7 (najlepszy ruski ciężki czołg), też na solo. Jak mi się to udało, nie wiem, ale się udało.
Z moich obserwacji (braciak ma niemiecką artę):
- ruska arta ma większy rozrzut za to większe uszkodzenia,
- niszczycieli czołgów nie mam porównania, ale gra mi się świetnie
- rosyjskie ciężkie mają spore możliwości, jadąc KW-3 (obecnie poziom 6 czołgu), nie mam problemu, żeby rozwalić niemiecką Panterę na solo (poziom 7) a ostatnio nawet Panterę i VK3601H (tak, wiem, to czołgi średnie, ale jakby byli ogarnięci gracze to by mnie rozwalili bez problemu), zresztą nawet E-75 rykoszetuję dość często.
- z niemieckich ciężkich to się jak na razie tylko Tygryska dorobiłem, bo główny nacisk kładę jednak na czołgi zdradzieckie
Wszystko zależy od tego kto jest po drugiej stronie, jak jakaś sirota, to jesteś w stanie dużo słabszym czołgiem rozwalić dużo lepszy. Mi się udało a pomocą KW-3 rozwalić IS-7 (najlepszy ruski ciężki czołg), też na solo. Jak mi się to udało, nie wiem, ale się udało.
Ostatnio zmieniony 25-04-2012, 08:14 przez LordRuthwen, łącznie zmieniany 1 raz.
A to zależy, bo w każdym państwie są czołgi gorsze i lepsze.(chociaż każdym da się grać mi np świetnie grało się t-28 a jest to jeden z najbardziej nielubianych czołgów)hightower pisze:co konkretnie bierzecie pod uwagę wybierając tank'a z danego Państwa,
Najlepiej upatrz sobie do jakiej dziesiątki chcesz dążyć i realizuj tą gałąź drzewka. Chociaż i tutaj też bywa różnie np w drzewku niemieckim znacznie przyjemniej idzie się gałęzią e-100 ale ten jest znacznie gorszy od mausa. Ale i tak ta gałąź ma pułapkę w postaci zwykłego Tigera, który jest o niebo gorszy od Tigera(P).
Nie da się ocenić czy czołg jest fajny czy nie na podstawie jego parametrów podanych w grze bo one się różnie sprawdzają w praktyce.Zwłaszcza pancerz na papierze a w bitwie to dwie różne sprawy.
Jak chcesz wiedzieć coś o jakimś czołgu to poszukaj na forach opinii tych którzy nim grali.
Jak byś coś chciał wiedzieć o niemieckich to pytaj: to drzewko mam dobrze rozwinięte (za wyjątkiem TDków)
Ps. Właśnie u góry forum wyświetla mi się reklama WOTa.
właśnie dlatego sprawa jest ciężka do wyczucia, zasadzam się na niszczyciele,
kompletnie nie wiem czy usa, czy niemieckie, po opisach ciężko wyczuć,
badać wszystkie to dramat czasowy, a pewnie od razu nie ustrzelę tego co chce.
szkoda czasu na szukanie po forach, lepiej grać
kompletnie nie wiem czy usa, czy niemieckie, po opisach ciężko wyczuć,
badać wszystkie to dramat czasowy, a pewnie od razu nie ustrzelę tego co chce.
szkoda czasu na szukanie po forach, lepiej grać
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
-
- Rhetor
Taka drobna rada, jak cię zatłuką, to wciskasz ESC i wychodzisz z bitwy, możesz zacząć bitwę czym innym - ja o tym nie wiedziałem na początku, więc byłem sporo czasu w plecy przez to, bo siedziałem do końca
Więc możesz robić oba drzewka równolegle.
Więc możesz robić oba drzewka równolegle.
tak obadałem to
ale juz wyczytalem że albo sowiet albo niemiec.
tylko szkoda exp na dwa drzewka.
taka zagwozdka dostalem po skonczeniu samouczka m3 stuart - ale nie moge sprzedac bo pisze brak miejsca w koszarach ? łaj ?
ale juz wyczytalem że albo sowiet albo niemiec.
tylko szkoda exp na dwa drzewka.
taka zagwozdka dostalem po skonczeniu samouczka m3 stuart - ale nie moge sprzedac bo pisze brak miejsca w koszarach ? łaj ?
-
- Rhetor
Odznacz opcję wyślij załogę i zdemontuj wyposażenie
Nie tak, każdy pojazd ma swoje doświadczenie.hightower pisze: tylko szkoda exp na dwa drzewka.