Biurowiec TP
Biurowiec TP
Czy w związku z przejęciem TP przez Orange możemy się spodziewać remontu tegoż budynku?
-
- Rhetor
- Kontakt:
Re: Biurowiec TP
Przejęcie nastąpiło znacznie wcześniej. Obecnie trwa jedynie "rebranding", czyli po polsku zmiana nazwy :-) Ja bym się nie spodziewał ... ;-(Stradie pisze:Czy w związku z przejęciem TP przez Orange możemy się spodziewać remontu tegoż budynku?
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Prytan
ludzie no nie...Stradie pisze:Czy w związku z przejęciem TP przez Orange możemy się spodziewać remontu tegoż budynku?
Zmienia się tylko nazwa właścicielem TP SA i marki Orange jest od zawsze ten sam podmiot czyli France Telecom (właścicielem TPSA są chyba od 15 lat)
po prostu połączyli obie marki w jedno i tyle. Pod względem własności NIC się nie zmienia tylko nazwa
-
- Archont
Obyś miał na myśli remont poprzez zredukowanie budynku do 1-2 pięter!!!Stradie pisze:Czy w związku z przejęciem TP przez Orange możemy się spodziewać remontu tegoż budynku?
Masz na myśli coś takiego?Stradie pisze:Czy w związku z przejęciem TP przez Orange możemy się spodziewać remontu tegoż budynku?
Cały ten teren razem z garażami i tym drapaczem chmur to "chluba" dla miasta Tarnowa, dziwne że nikomu to nie przeszkadza jak to wygląda. Nie wiem plastyk, architekt miejski, miasto nie ma żadnego wpływu na fakt że szpeci ta buda panoramę miasta, nie można wymusić zmian? nie mówie o rozebraniu tego, bo na ta chwile to pewnie abstrakcja, ale przynajmniej coś z tą fasadą zrobić, nie chodzi o jakiś oczojebny kolor jej, ale zawsze jakoś mozna to lepiej zagospodarować.
Jestem za społecznym wnioskiem w stronę urzędu miasta o zajęcie sie tym problemem
Jestem za społecznym wnioskiem w stronę urzędu miasta o zajęcie sie tym problemem