Remont Krakowskiej

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

wejss
Rhetor

Post autor: wejss »

ad2222 pisze: Krakowska odzyskała blask
No gdzie ten blask? Czy ty człowieku wiesz jak wyglądała ta ulica 100 lat temu? Jaki blask? Nawet nazwa nie ta. Koniec dyskusji

Awatar użytkownika

Autor tematu
Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

wejss, na pewno nie lepiej niż teraz.
Ja też mam etat w UM

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

wejss, Stiwerdzenie, kiedy będzie koniec dyskusji, nie należy do Ciebie - najwyżej możesz przestać dyskutować :)

Nie wiem jak wyglądała 100 lat temu, wiem za to jak wyglądała lat temu 30, 20, 10, 5 - i mogę Ci powiedzieć, że tak ładnej Krakowskiej jeszcze nie widziałem. Pewnie jakieś niedoróbki są, albo się pojawią - trzeba tylko przypilnować wykonawcę, żeby to poprawił. Wierz mi, bywałem w różnych krajach, w miastach z pięknymi starówkami - nie mamy się czego wstydzić. Zawsze będzie jeszcze coś do ulepszenia czy poprawienia, ale jesteśmy w ścisłej czołówce.

Wracając do Krakowskiej - najbardziej boję się chłonności granitu - przyjmie każdą substancję, a nie chce oddać - ale, jak mówią Rosjanie - pażiwiom, uwidim.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

wejss
Rhetor

ad2222 pisze:Wracając do Krakowskiej - najbardziej boję się chłonności granitu - przyjmie każdą substancję, a nie chce oddać
No i sam sobie przeczysz!!!!!!

wejss
Rhetor

Goscinny pisze:wejss, na pewno nie lepiej niż teraz.
Ja też mam etat w UM
To się weź do roboty w końcu bo strach patrzeć na wasze buble. Macie ludzi za matołów? Przedsiębiorców z Krakowskiej potraktowaliście skandalicznie. Eh szkoda gadać. Aha możę w końcu załatacie tą metrową dziurę na Szujskiego koło Wilsona. Można koło urwać

Awatar użytkownika

Autor tematu
Goscinny
Rhetor

Dobrze, proszę Pana - jutro przypilnuję (po porannej kawie i plotach), żeby pokryto wszystkie straty handlowcom, a potem pobiegnę z wiadrem gorącego asfaltu do łatania tej dziury. Dziękuję za konstruktywna krytykę.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Goscinny, Ale najpierw zrobisz mi kawę i skoczysz po pączki!!! :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

wejss
Rhetor

Goscinny pisze:Dobrze, proszę Pana - jutro przypilnuję (po porannej kawie i plotach), żeby pokryto wszystkie straty handlowcom, a potem pobiegnę z wiadrem gorącego asfaltu do łatania tej dziury. Dziękuję za konstruktywna krytykę.
I TO JEST WŁAŚNIE KWINTESENCJA DZIAŁANIA TEGO URZĘDU!!!! SZYDERA Z MIESZKAŃCÓW. Już sobie zrobiłem kopię i Pan Prezydent otrzyma ją po świętach.

Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

Nie stresujcie Go tak bo z frustracji nie wytrzyma ;)

Awatar użytkownika

pb
Rhetor

Post autor: pb »

Robi się ciekawie :) Wejss informuj co i jak!

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

TomekMKM, Pęcnie. :)

Widać skutki nieczytania całości forum.

wejss, dla Twojej informacji: nie, nie pracuję w UMT, nie, nie mam w rodzinie nikogo, kto pracuje, nie, nie płacą mi za 'obronę Krakowskiej'.

Awatar użytkownika

pb
Rhetor

Post autor: pb »

ad2222 pisze:wejss, dla Twojej informacji: nie, nie pracuję w UMT, nie, nie mam w rodzinie nikogo, kto pracuje, nie, nie płacą mi za 'obronę Krakowskiej'.
Buuuuu... Wszystko popsułeś :cry: A już oczami wyobraźni widziałem Wejssa z wydrukami z Agory w gabinecie Ścigały :D

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

pb, pszaszam, więcej nie będę :)

Awatar użytkownika

Autor tematu
Goscinny
Rhetor

pb, ale on mnie idzie zwolnić - i dobrze, bo już za dużo tych niezasłużonych premii i podwyżek. Czas zrobić coś konstruktywnego, ile można siedzieć na FB w pracy, prawda?

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

Oj, dzięki za odrobinę uśmiechu, bo ostatnio go brakowało ;)

ODPOWIEDZ