No gdzie ten blask? Czy ty człowieku wiesz jak wyglądała ta ulica 100 lat temu? Jaki blask? Nawet nazwa nie ta. Koniec dyskusjiad2222 pisze: Krakowska odzyskała blask
Remont Krakowskiej
wejss, Stiwerdzenie, kiedy będzie koniec dyskusji, nie należy do Ciebie - najwyżej możesz przestać dyskutować
Nie wiem jak wyglądała 100 lat temu, wiem za to jak wyglądała lat temu 30, 20, 10, 5 - i mogę Ci powiedzieć, że tak ładnej Krakowskiej jeszcze nie widziałem. Pewnie jakieś niedoróbki są, albo się pojawią - trzeba tylko przypilnować wykonawcę, żeby to poprawił. Wierz mi, bywałem w różnych krajach, w miastach z pięknymi starówkami - nie mamy się czego wstydzić. Zawsze będzie jeszcze coś do ulepszenia czy poprawienia, ale jesteśmy w ścisłej czołówce.
Wracając do Krakowskiej - najbardziej boję się chłonności granitu - przyjmie każdą substancję, a nie chce oddać - ale, jak mówią Rosjanie - pażiwiom, uwidim.
Nie wiem jak wyglądała 100 lat temu, wiem za to jak wyglądała lat temu 30, 20, 10, 5 - i mogę Ci powiedzieć, że tak ładnej Krakowskiej jeszcze nie widziałem. Pewnie jakieś niedoróbki są, albo się pojawią - trzeba tylko przypilnować wykonawcę, żeby to poprawił. Wierz mi, bywałem w różnych krajach, w miastach z pięknymi starówkami - nie mamy się czego wstydzić. Zawsze będzie jeszcze coś do ulepszenia czy poprawienia, ale jesteśmy w ścisłej czołówce.
Wracając do Krakowskiej - najbardziej boję się chłonności granitu - przyjmie każdą substancję, a nie chce oddać - ale, jak mówią Rosjanie - pażiwiom, uwidim.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
To się weź do roboty w końcu bo strach patrzeć na wasze buble. Macie ludzi za matołów? Przedsiębiorców z Krakowskiej potraktowaliście skandalicznie. Eh szkoda gadać. Aha możę w końcu załatacie tą metrową dziurę na Szujskiego koło Wilsona. Można koło urwaćGoscinny pisze:wejss, na pewno nie lepiej niż teraz.
Ja też mam etat w UM
I TO JEST WŁAŚNIE KWINTESENCJA DZIAŁANIA TEGO URZĘDU!!!! SZYDERA Z MIESZKAŃCÓW. Już sobie zrobiłem kopię i Pan Prezydent otrzyma ją po świętach.Goscinny pisze:Dobrze, proszę Pana - jutro przypilnuję (po porannej kawie i plotach), żeby pokryto wszystkie straty handlowcom, a potem pobiegnę z wiadrem gorącego asfaltu do łatania tej dziury. Dziękuję za konstruktywna krytykę.
-
- Rhetor