Remont Krakowskiej

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Baxon
Thesmothetai

Post autor: Baxon »

samek pisze:"Mój zastępca"to pewnie ten sam od TZDM,remontu Krakowskiej ,SP nr.3.O ...
Chyba chodzi o tego Pana http://ocenpolityka.pl/politycy?sobi2Ta ... 2Id=338912
Nie wiedziałem, że istnieje taka strona, na której można oceniać polityków, dzisiaj wpisałem nazwisko wiceprezydenta w wyszukiwarkę i chyba na drugiej stronie wujek google mi pokazał ten link. Szczerze powiedziawszy zupełnie mnie nie zdziwiła ta ocena ;)

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Moja ocena to 1 dla tego pana bardzo zasłużona ponieważ ''ciężko'' na nią zapracował :D

danuta
Obywatel

Post autor: danuta »

Czy wie ktoś może jakie firmy kładły chodniki po obu stronach Krakowskiej dla mkbudu?

Awatar użytkownika

maup
Thesmothetai

Post autor: maup »

Krakowska otwarta, znikły bariery przy Bandrowskiego i madafaki zapitalają po kostce jakby mieli motorki ;)
To już oficjalne otwarcie czy próba generalna?
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

I widzę, że nowe miejsca parkingowe przybyły - na torach tramwajowych :) - legalnie oznakowane. Ze 4 sztuki.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

flyfly
Prytan

Post autor: flyfly »

Kurcze, jak wiekszosc mialem bardzo negatywne podejscie do tych inwestycji, biorac pod uwage calkiem dobry stan "poprzedniej" krakowskiej oprocz asfaltu i zadluzenie miasta oraz deficyt w kolejnym roku.

Jednakze, jak juz mieli wywalic 7 milionow w to to spodziewalem sie czegos naprawde super a tu... calkowicie obiektywnie jestem bardzo negatywnie zaskoczony, co to ma byc w ogole? ni to wyjatkowe, ni to ladne, bardziej mi sie chyba podobal poprzedni wystroj. Te chodniki sa ohydne... Chyba ze wszystko sie zmieni jak te ustarki w postaci "zabrudzen" usuna :mrgreen:

tar
Obywatel

Post autor: tar »

KTO personalnie zdecydował o pozostawieniu jednego kierunku między Batorego a Targową?
W zatwierdzonym projekcie organizacji ruchu miał być tutaj ruch dwukierunkowy.
Zauważcie, że jezdnia jest tutaj dostatecznie poszerzona i to umożliwia.
Czyżby w Tarnowie pojawił się tajemniczy INŻYNIER RUCHU, który to cichaczem zmienił bez podania uzasadnienia :?:

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

tar pisze:Czyżby w Tarnowie pojawił się tajemniczy INŻYNIER RUCHU, który to cichaczem zmienił bez podania uzasadnienia
Znowu mamy MIRa? A tak już fajnie było...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

halford
Rhetor

Post autor: halford »

A ja mam tylko nadzieję, że między tymi słupkami w linii chodnika będą jakieś łańcuchy bo puki co buraki zatrzymują się gdzie chcą i jak chcą.

hurricane
Rhetor

Post autor: hurricane »

W sumie nie wiadomo gdzie zniknął Pan Musiał :P
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl

wejss
Rhetor

Post autor: wejss »

Nie no ogólnie to jest to wtopa i porażka roku ....10-lecia? ....100 lecia?.....( aha jest gorsza chyba, ..... Płyta rynku!!!!! i kostka na Wałowej!!!!!). I dochodzimy do sedna sprawy.... Wsztystko jest zpier....ne!!! Kto za to odpowiada lub odpowiadał??????????Dość partactwa w tym mieście!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

wejss, a może jakieś fakty przedstaw, bo to to może byle kto napisać. To takie... "Macierewiczowskie" - krytyka bez konkretów.

Jak dla mnie - Krakowska odzyskała blask. Pewnie nie pamiętacie, ale tam dawniej był podziurawiony asfalt i betonowa kostka na chodnikach. Jak jeszcze drzewa się zazielenią, to będzie super. Następna w kolejce ul Wałowa, ale najpierw miasto musi wyjść na prostą z finansowego doła.

hurricane
Rhetor

Post autor: hurricane »

ad2222, uznam, że odzyska blask, jeśli po 3 latach będzie wyglądała tak jak dziś - niestety nie sądzę, by dotrwała bez remontu...
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl

wejss
Rhetor

Post autor: wejss »

ad2222 pisze:wejss, a może jakieś fakty przedstaw, bo to to może byle kto napisać. To takie... "Macierewiczowskie" - krytyka bez konkretów.

Jak dla mnie - Krakowska odzyskała blask. Pewnie nie pamiętacie, ale tam dawniej był podziurawiony asfalt i betonowa kostka na chodnikach. Jak jeszcze drzewa się zazielenią, to będzie super. Następna w kolejce ul Wałowa, ale najpierw miasto musi wyjść na prostą z finansowego doła.

Masz etat w UM?

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

wejss, tak, dwa i trzeci malutki. Znaczy pół. Czy jeżeli podoba mi się Krakowska, to znaczy że pracuję w UMT? Obudź się! :)

ODPOWIEDZ