Protest w sprawie Tv Trwam
-
- Rhetor
No i co z tego, że tam poszedł ? Rozumiem. Trzeba iść porobić sobie kilka fotek, że jak ja to dbam o ludzi. Szczytny cel, ale troszkę pod publiczkę.dafi33 pisze:Wyśmiewany przez ciebie Pan Ciećko uczestniczy choćby w takich akcjach :
http://www.ruchpalikota.o...piku-w-tarnowie
O mnie, który z własnej woli kilka lat temu poszedł się zapisać do banku dawców, to nie pisały gazety i nikt mi zdjęć nie robił.
A tutaj to wygląda tak jakby to było specjalnie żeby móc się na stronie Ruchu pochwalić.
Wątpię, że to on.Marcin Zaród pisze:Ups, czyżby wyszło, że dafi to ten Ciećko?
dafi33- jesteś jak Rutkowskidafi33 pisze:Skoro jesteś pan taki zabawny i ujawniasz pan nazwiska to może pośmiejemy się razem panie (dane usunięte na wyraźną prośbę zainteresowanego) he ?e12 pisze:nooo w porównaniu z takimi umysłami jak Twój lub JAAANA ŁUUKASZA CIEĆKO to na pewno jesteśmy wręcz upośledzenidafi33 pisze:Wy jesteście naprawdę ograniczeninie warto się czymś takim irytować bo to nawet dziecinada nie byłaMarcin Zaród pisze:Tak, przyłączę się, mimo że startowałem z listy SLD na radnego. Bo mnie takie chamstwo jak tych pajacy na zdjęciach po prostu po ludzku wkurza.
.
inna sprawa ,że Ciećko to osoba publiczna a ja nie
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 02:00 przez e12, łącznie zmieniany 1 raz.
OOOoo to Ty liczyłeś na zadymę prowokowaną ?? .Bardzo słusznie zauważył jeden z publicystów że RP to taki wicherek do rozjuszania katoli, bo do niczego innego sie nie nadaje. To jest najlepszym, tego przykładem:dafi33 pisze:Wy jesteście naprawdę ograniczeni
A ile osób miało być z RPP 100 ,200 ? . Skoro zgody nie dostali to zrobili to w kameralnym gronie z partyzanta proste.
Wiem jesteście rozczarowani była straszna lipa nie polała się krew , nikt nikogo nie wyzywał nie opluwał .... katastrofa
Zapraszam dzisiaj na 14 Sala Lustrzana na spotkanie i zapewniam że znajdziecie więcej niż cztery osoby do merytorycznej dyskusji
ps.wiem wiem nie możecie brak czasu
http://demotywatory.pl/3751892/Hipokryzja
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Jak to jest: zacofany Korwin pełna sala, staroświecki Michalkiewicz pełna sala, nowoczesny i postępowy twór ... naście osób. Wygląda jakby (nie wiem jak to teraz odmienić) przyszły z rozkazu.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Dafi - dobra rada - przestań, bo tylko się pogrążasz. Robienie sobie zdjęć podczas wpisywania do bazy dawców szpiku i chwalenie się tym to żenada do kwadratu, właśnie pobiłeś 'antydemonstrację'. Gratulacje.dafi33 pisze:Wyśmiewany przez ciebie Pan Ciećko uczestniczy choćby w takich akcjach :
http://www.ruchpalikota.o...piku-w-tarnowie
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
-
- Rhetor