Protest w sprawie Tv Trwam

Wiadomości "z miasta".

Beny
Archont

Post autor: Beny »

Goscinny pisze: Wiesz, to nasza dawna kablówka miała więcej widowni niż Trwam. Żadna "normalna" telewizja przy paru tysiącach widzów nie byłaby w stanie funkcjonować - zwłaszcza przy takim zapleczu technologicznym jak mają w Toruniu.
Wiesz dalbym Ci bys Ty mial w 1/10 taka ogladalnosc jak oni na malo oglądanej w Polsce Astrze.
Jesli juz poruszyłem ogladalnosc,porownajmy z konkurencją, w takim razie jaką ogladalnosc mają TTV,ATM czy Puls2?
A fundacja lux veritatis jest bogatsza od wiekszosci nadawcow w NTC, co bylo udowodnione.

Mark
Proedroj

Post autor: Mark »

Beny pisze:Jesli juz poruszyłem ogladalnosc,porownajmy z konkurencją, w takim razie jaką ogladalnosc mają TTV,ATM czy Puls2?
Badania oglądalności są dostępne. ;)

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

benyWiesz dalbym Ci bys Ty mial w 1/10 taka ogladalnosc jak oni na malo oglądanej w Polsce Astrze.
Ja nie mam Astry, a mogę oglądać TV Trwam. Chyba każda kablówka ma ten kanał w pakiecie, więc problemem nie jest Astra. Pudło.

Defekator
mam dane za jeden z tygodni marca - nie chce mi się szukać wcześniejszych badań

1. TVN 950 547
2. Polsat 947 088
3. TVP1 896 034
4. TVP2 762 780
Beny pisze:aką ogladalnosc mają TTV,ATM czy Puls2
Znajdź sobie, to nie dane utajnione - ale oprócz oglądalności liczy się czy właściciel ma kasę na utrzymanie kanału na platformie cyfrowej. Widać tamci mają, a Rydzyk wyszedł z założenia "Bóg da" i żąda innego traktowania.
Ale po co ja to pisze piąty raz, skoro i tak tego nie czytacie.

ps: "W pierwszym tygodniu marca kanał TTV oglądało średnio ponad 10 tys. widzów co oznacza wzrost oglądalności o 15 proc. w porównaniu z pierwszym tygodniem lutego."
A kanał jest nówka.
Polo TV - średnio 17 tys. (średnia oglądalność programu na minutę). Eska TV - 13 tys. widzów.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

dafi33 pisze:
suraiw pisze:A co to za happening?
Taki żeby prawa nie złamać proste :D
Konkretnie jaki masz zarzut ? .
Dafi, to nie był żaden happening, wy po prostu braliście udział w tej demonstracji.

A widzę, że niesamowitą reprezentację w RP ma Zabłocie :) pobieżnie licząc, jakieś 50% (dwóch pozostałych osób nie znam)
Ostatnio zmieniony 01-01-1970, 02:00 przez ad2222, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

Mr Greenback
Rhetor

Post autor: Mr Greenback »

LordRuthwen pisze:
Mr Greenback pisze:czemu nie TV Kabul i nauki muezzinow wzywyajacych do jihadu
Oglądałeś? Wiesz, że coś takiego ma miejsce?
Jak nie to zamilknij.
A widzialem arabskie stacje i owszem. Gadaja cale dnie, reszta siedzi na dywanie i kiwa glowami. Co mowia? Nie wiem. Ale nie trudno sie domyslic, ze najmniej o milosci blizniego.
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Mr Greenback pisze:Co mowia? Nie wiem. Ale nie trudno sie domyslic, ze najmniej o milosci blizniego.
A taaak, to jak włączę sobie program po hiszpańsku to tez mogę domniemywać, że mnie obrażają i na antenie planują atak na Polskę...
Jak masz transmitowane obrady sejmu to też siedzą i gadają, czasem też nie da się ich zrozumieć.

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

Goscinny pisze:Rydzyk wyszedł z założenia "Bóg da"
Błąd! W TV Trwam są emitowane reklamy, więc finansowanie jest ;)

trix
Rhetor

Post autor: trix »

dafi33 pisze:Proszę bardzo było miło kulturalnie i grzecznie pomimo braku zgody władzy oczywiście zrobiono to dyskretnie . :D

Tarnowski Ruch Palikota nie dostał zgody na zorganizowanie kontrmanifestacji, ale mimo to nie zrezygnował choć z mini-happeningu i liderzy RP przyszli na Marsz w obronie wolności mediów i TV TRWAM, by zrobilć sobie zdjęcia z niczego nie podejrzewającymi uczestnikami tego zgromadzenia.

http://www.tarnowianin.com/3475_palikot ... jecia.html

Buhehehehehe, bo padnę. Cztery nieznane osoby robią sobie zdjęcia. RPP w Tarnowie :P.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Mark
Proedroj

Post autor: Mark »

trix pisze:Buhehehehehe, bo padnę. Cztery nieznane osoby robią sobie zdjęcia. RPP w Tarnowie :P.
Obrazek

Tomasz Drwal
Proedroj

Post autor: Tomasz Drwal »

trix, to nie jakieś tam nieznane osoby, to są LIDERZY. ;)

e12
Prytan

Post autor: e12 »

Tomasz Drwal pisze:trix, to nie jakieś tam nieznane osoby, to są LIDERZY. ;)
Jasiek Ciećko to jeden z liderów RPP w Tarnowie :?: :?: :?:

zaczynam lubić tą "partię" :lol: :lol: :lol:

trix
Rhetor

Post autor: trix »

O szkurcze pominołęm takie ważne persony :P. Jak ja to odpokutuję.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

O tak, tych czworo zdecydowanie wygląda na takich, co to wiedzą, po co przyszli... Żeby podrwić z innych... Shit.

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Wy jesteście naprawdę ograniczeni :lol:
A ile osób miało być z RPP 100 ,200 ? . Skoro zgody nie dostali to zrobili to w kameralnym gronie z partyzanta proste.
Wiem jesteście rozczarowani była straszna lipa nie polała się krew , nikt nikogo nie wyzywał nie opluwał .... katastrofa :lol:
Zapraszam dzisiaj na 14 Sala Lustrzana na spotkanie i zapewniam że znajdziecie więcej niż cztery osoby do merytorycznej dyskusji :D
ps.wiem wiem nie możecie brak czasu :D

Marcin Zaród
Rhetor

Post autor: Marcin Zaród »

dafi33 pisze:Wiem jesteście rozczarowani była straszna lipa nie polała się krew , nikt nikogo nie wyzywał nie opluwał .... katastrofa :lol:
Oho, dafi wchodzi w "god-mode", czyli interpretację zjawisk nieistniejących, a przez niego stworzonych :) Jakiś cytat uzasadniający to twoje spostrzeżenie o rozczarowaniu poproszę...

A tak serio, dafi, to nie wiem jak reszta, ale ja osobiście jeśli czymś jestem rozczarowany, to tylko tym, że człowiek człowiekowi może być taką świnią. I jeśli jakiś skutek to pojawienie się tej czwórki odniosło, to taki, że na następną taką demonstrację się wybiorę PRZYŁĄCZAJĄC się do tych, z których sobie ludzie tacy jak ty robią jaja.. I nie dlatego, że popieram ich hasła czy postulaty, dlatego, ale żeby pokazać takim jak ty, że normalni ludzie są w większości. Tak, przyłączę się, mimo że startowałem z listy SLD na radnego. Bo mnie takie chamstwo jak tych pajacy na zdjęciach po prostu po ludzku wkurza.

ODPOWIEDZ