Tarnów - miasto przyjazne rowerzystom.
Wybacz ale to Ty mnie wtedy zaatakowałeś jak napisałem, że wylane betonowe krawężniki zostały z powrotem wykopane.
A od kilku tygodni mamy poligon.
Co do RDN-u jest to jedno z najbardziej rzetelnych mediów w Tarnowie. Nie myślisz chyba. że Maks napisze coś krytycznego wobec obecnej władzy. Pamiętasz chyba co z Maksem ma wspólnego jeden z zastępców prezydenta.
A od kilku tygodni mamy poligon.
Co do RDN-u jest to jedno z najbardziej rzetelnych mediów w Tarnowie. Nie myślisz chyba. że Maks napisze coś krytycznego wobec obecnej władzy. Pamiętasz chyba co z Maksem ma wspólnego jeden z zastępców prezydenta.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Prytan
- Kontakt:
Wczoraj sezon rozpocząłem, lecz niestety stan tarnowskich ścieżek rowerowych po zimie nie jest najlepszy. Jak zwykle jest na nich pełno piasku, żwiru, kamyków i innych śmieci którymi były w zimie nasze chodniki sypane.
Wczoraj pięknie w gminie Tarnów panowie z miotłami zmiatali ten żwir z okolic przystanków, więc kiedy podobny zabieg czeka tarnowskie chodniki/ścieżki rowerowe?
Pozdrawiam
Wczoraj pięknie w gminie Tarnów panowie z miotłami zmiatali ten żwir z okolic przystanków, więc kiedy podobny zabieg czeka tarnowskie chodniki/ścieżki rowerowe?
Pozdrawiam
-
- Rhetor
Też wczoraj rozpocząłem
Nowy rower itd. życie jest brutalne, uświadomiło mi, że taki sprzęt po zakupie należy rozebrać, wyczyścić, nasmarować i złożyć po swojemu.
W jaki sposób można zerwać gwint korba-pedał?
Nie wiem, ale wiem, że się da.
Nowy rower itd. życie jest brutalne, uświadomiło mi, że taki sprzęt po zakupie należy rozebrać, wyczyścić, nasmarować i złożyć po swojemu.
W jaki sposób można zerwać gwint korba-pedał?
Nie wiem, ale wiem, że się da.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Lord Ruthwen - POPRAWNOŚĆ Polityczna : nie Korba - Pedal tylko Korba - Gej
Nie wim, gdzie Kupowałeś rower, ja jak mój kupowałem to po jego skręceniu - bo dokonałem pewnych zmian w konfiguracji - wszystko był sprawdzone, przesmarowane i wyregulowane.
Niestety najpierw moja Mama "uszkodziła" kostkę i do zeszłego tygodnia ją woziłem a w Piątek mocno się przewiałem i wczoraj wieczorem dostałem dreszczy, kaszlu i gorączki. I nici z poniedziałkowej jazdy do pracy na rowerze - normalnie pech do kwadratu.
Nie wim, gdzie Kupowałeś rower, ja jak mój kupowałem to po jego skręceniu - bo dokonałem pewnych zmian w konfiguracji - wszystko był sprawdzone, przesmarowane i wyregulowane.
Niestety najpierw moja Mama "uszkodziła" kostkę i do zeszłego tygodnia ją woziłem a w Piątek mocno się przewiałem i wczoraj wieczorem dostałem dreszczy, kaszlu i gorączki. I nici z poniedziałkowej jazdy do pracy na rowerze - normalnie pech do kwadratu.
9000 ml A Rh-
-
- Prytan
- Kontakt:
Jeszcze odnośnie syfu na ścieżkach rowerowych. Nie trzeba angażować od razu ludzi z miotłami, przecież Trans Formers ma taką fajną, małą zamiatarkę (po Wałowej czasem jeździ). Takie coś idealnie by się nadało na np. ścieżkę przy Klikowskiej, ale oczywiście nikt z "góry" nie widzi potrzeby sprzątania tego typu ciągów.
Ja objazd dużej części miasta i okolicy zrobiłem tydzień temu, macie racje jet brudno, ale...szopen pisze:Jeszcze odnośnie syfu na ścieżkach rowerowych.
za Tarnowem jest podobnie, bardzo często leży piach na zjazdach i zakrętach dróg. Nie bądźmy naiwni, do póki deszcz porządnie nie zmyje brud będzie, co innego krzaki i nierówności, właśnie na likwidacje tych przeszkód w pierwszej kolejności należy wydać pieniądze miejskie. I jeszcze jedno, nowe znaki informacyjne przy parkingach, kolejne zagrożenie dla poruszających się chodnikiem.
Samą ścieżkę oczyści,chociaż szczotki już dość mocno w tym są wyrobione i raczej po dacie przydatności do spożycia, kwestii śmieci leżących w trawie i chaszczach przy ścieżce nie rozwiąże.szopen pisze:Jeszcze odnośnie syfu na ścieżkach rowerowych. Nie trzeba angażować od razu ludzi z miotłami, przecież Trans Formers ma taką fajną, małą zamiatarkę (po Wałowej czasem jeździ). Takie coś idealnie by się nadało na np. ścieżkę przy Klikowskiej, ale oczywiście nikt z "góry" nie widzi potrzeby sprzątania tego typu ciągów.
-
- Prytan
- Kontakt: