Gadżety na Euro 2012
Gadżety na Euro 2012
Moi drodzy, mam takie pytanie odnośnie tytułu wątku. Może ktoś wie, gdzie można zakupić w Tarnowie (które centra handlowe) jakieś fajne gadżety na euro. Buty, koszulki,czapeczki, portfele, smycze,breloki i takie tam bibeloty. Wklejam link może ktoś coś takiego widział gdzieś: http://www.dlabiura.pl/tresc_aktualnosc ... ie-gadzety nie interesują mnie typowo polskie czerwono-białe przedmioty z barwami narodowymi,a raczej te typowo z euro 2012. Nie mam czasu na odwiedzanie marketów, dlatego proszę o jakieś podpowiedzi
No właśnie przydałoby się żeby było wszędzie dużo tych gadżetów, ale widać nie zależy im własnie chciałabym coś nie kiczowatego w barwach czerwono-białych,tylko te typowe na euro. Przydałoby się, żeby nie było to kiczowate bo chciałam zrobić prezent za granicę a jak wyślę badziewie, to wrażenia nie zrobi
mam nadzieję, że bliżej euro się w końcu postarają... ( tylko nie tak,jak postarali się z autostradą ). Obiecanki cacanki...
mam nadzieję, że bliżej euro się w końcu postarają... ( tylko nie tak,jak postarali się z autostradą ). Obiecanki cacanki...
Cubaza - mi sie wydaje, że tak. Mam nadzieje, że to szybko przejdzie bo normalny kibic już przez te niby przygotowania za wiele oberwał.
Samo to logo pozostawia wiele do życzenia, więc czego można się spodziewać? Piłki są fajne. Inne rzeczy znowu z logiem PZPN to jeszcze gorzej. Żadna filozofia zrobić wszelkie możliwe gadżety i dodać tam logo od kieliszków i kubków po pościel, ręczniki. Zawsze można znaleźć ciekawe alternatywy:
Samo to logo pozostawia wiele do życzenia, więc czego można się spodziewać? Piłki są fajne. Inne rzeczy znowu z logiem PZPN to jeszcze gorzej. Żadna filozofia zrobić wszelkie możliwe gadżety i dodać tam logo od kieliszków i kubków po pościel, ręczniki. Zawsze można znaleźć ciekawe alternatywy:
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ