Piękna galeria na stronie UM ale zero informacji kto je otrzymał
Wyręczę Panią rzecznik i :
Sporo było kandydatów do Złotych Rózg, wśród których zdecydowanie dominował tarnowski samorząd jako całość i konkretne miejskie instytucje i osoby z prezydentem Ryszardem Ścigałą na czele, któremu Czytelnicy wypunktowali chowanie się za plecy urzędników w trudnych sytuacjach, brak zdecydowanych kroków i odwagi w podejmowaniu decyzji w najważniejszych dla miasta sprawach. Wśród konkretnych zarzutów wymieniane są najczęściej ślimaczące się miejskie inwestycje drogowe, ze szczególnym uwzględnieniem remontu ul. Krakowskiej i niedomówieniami z tymże remontem związanymi, ale są też inne, np. zakup nowej limuzyny dla wiceprezydentów przy jednoczesnych ostrych cięciach budżetowych. Wiceprezydentowi Tarnowa Henrykowi Słomce‑Narożańskiemu spore grono osób przysyłających do nas swoje typy przypisywało „sukces” zwany remontem ul. Krakowskiej – jako odpowiedzialnemu w Urzędzie Miasta Tarnowa za drogowe inwestycje. Za nie zawsze przemyślane i racjonalne likwidowanie szkół i przedszkoli sporo głosów zebrały władze samorządowe Wojnicza, Tarnowski Zarząd Dróg Miejskich za całokształt, Tarnowski Teatr za zmarnowane dwa sezony, radni zasiadający w Komisji Kultury Rady Miejskiej Tarnowa za zgodę na to, aby w miejskim budżecie na kulturę zostało przeznaczonych najmniej pieniędzy ze wszystkich miast w Polsce, porównywalnych z Tarnowem; tarnowscy radni‑lekarze za zafundowanie swoim kolegom po fachu bezpłatnego
http://www.temi.pl/temi/tarnow/28-przen ... ow?start=1
Rozumiem że przez ''przeoczenie'' nie skomentowano tego wydarzenia na stronie UM
Złote rózgi Temi dla Prezydenta i wiceprezydenta
Ostatnio widziałem identyfikator z mniej więcej czymś takim " nagłe wezwanie '' bądz ''pilny przypadek'' coś w tym stylu i było tam logo UM .
Tak że masz szansę na parkowanie za free lekarz to lekarz ból zęba też trzeba ''pilnie'' zdiagnozować tylko trzeba się po identyfikator zgłosić czy jak to tam się zwie
Tak że masz szansę na parkowanie za free lekarz to lekarz ból zęba też trzeba ''pilnie'' zdiagnozować tylko trzeba się po identyfikator zgłosić czy jak to tam się zwie
-
- Archont
dafi33, powiem ci grzecznie PIER... SZ
Sam nie wiesz o czym ale PIER...SZ
Dowiedz sie a potem bedziesz komentował a nie pajacuj (nie musisz potwierdzac tego co podejrzewają wszyscy)
Powiem ci że jestem doktorem i zazwyczj używam kart postojowych.. chiciaż nie ukrywam zdarzało mi sie użyć ściemy "pilna wizyta" w celu unikniecia kary Tyle ze nie "podpierałem" się urzedem miasta a "własną inwencją"
Sam nie wiesz o czym ale PIER...SZ
Dowiedz sie a potem bedziesz komentował a nie pajacuj (nie musisz potwierdzac tego co podejrzewają wszyscy)
Powiem ci że jestem doktorem i zazwyczj używam kart postojowych.. chiciaż nie ukrywam zdarzało mi sie użyć ściemy "pilna wizyta" w celu unikniecia kary Tyle ze nie "podpierałem" się urzedem miasta a "własną inwencją"
-
- Archont
a ja spokojny jestem do bólu tyle że w pewnych kwestiach opierając sie na niesprawdzonych informacjach zwyczajnie PIER...SZ (ale tak na spokonie)
Akurat w kwestii "parkowania lekarzy" w mieście mam spradzone informacje (parkowanie odtyczy co najwyzej tych posaidajacych identyfikator i wykonujacych WIZYTY DOMOWE w ramach PUBLICZNEJ SŁUŻBY ZDROWIA ) - a dwalanie sie do tego to troche jakby sie czepiać strażaków ze nie mają karty parkingowej i odholwać im auto bo np. wezwanie było fałszywe ;D
A co do rózg... to tak naprawde myślę ze należy się za remont Krakowskiej, żuzlowcom i Pilchowi
Akurat w kwestii "parkowania lekarzy" w mieście mam spradzone informacje (parkowanie odtyczy co najwyzej tych posaidajacych identyfikator i wykonujacych WIZYTY DOMOWE w ramach PUBLICZNEJ SŁUŻBY ZDROWIA ) - a dwalanie sie do tego to troche jakby sie czepiać strażaków ze nie mają karty parkingowej i odholwać im auto bo np. wezwanie było fałszywe ;D
A co do rózg... to tak naprawde myślę ze należy się za remont Krakowskiej, żuzlowcom i Pilchowi
No tak, chciałem trochę się z dafim podroczyć, a rozpętałem piekło Na identyfikatory jeszcze mnie stać, a wizyty domowe - i owszem - się zdarzają - bardzo rzadko, ale usunięcie zęba w domu leżącemu pacjentowi to nic nowego.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Archont
Alez nikt nie mówi ze sie dowalasz dafi33 co najwyżej ze powtarzasz niesprawdzone wiadomości (czytaj: PLOTKI) - CZYLI POTOCZNIE MÓWIĄC PIER...SZdafi33 pisze:Ja się do tego nie dowalam dla ścisłości tarnowiack i ad 2222 .... ja nie przyznaję złotych rózg miejcie pretensje do Temi i czytelników
Ot, tyle.. i Jakie piekło ad222?? Ja zwyczajnie nie lubie jak ktoś głupoty PIER...LI Niezależnie czy to jest TEMI czy użytkownik agory
-
- Obywatel
- Kontakt:
Relacja z Gali wręczania Róż i Rózg, rozmowa z Prezesem Azotów, krytykiem filmowym Łukaszem Maciejewskim oraz dyr. wydziału marki miasta, zapraszamy
http://tarwizja.pl/index.php/na-kady-te ... gi-rozdane
http://tarwizja.pl/index.php/na-kady-te ... gi-rozdane
www.tarwizja.pl
Tarnowska Telewizja Internetowa
Regionalny Portal Informacyjny
[email protected]
661 064 614
Tarnowska Telewizja Internetowa
Regionalny Portal Informacyjny
[email protected]
661 064 614