Słuszna sprawa. Węźle wypierdalaj*:) Jestem za. Niech go nawet już zaczną burzyć i zrobią prostą drogę, bez żadnego zjazdu. Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!Baxon pisze:Porządnego wpisu w Wikipedii nie mają, a węzła się zachciewa
*Analogicznie do tego.
Słuszna sprawa. Węźle wypierdalaj*:) Jestem za. Niech go nawet już zaczną burzyć i zrobią prostą drogę, bez żadnego zjazdu. Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!Baxon pisze:Porządnego wpisu w Wikipedii nie mają, a węzła się zachciewa
Dawid podjął się walki z wiatrakami a nam pozostaje Mu kibicować i chylić czoła przed tym co robi.Baxon pisze:Nie wiem czy to ma sens, ale naszła mnie taka myśl. Z pomocą Dawida przygotujmy gotowiec, który będziemy słali do gdaki, najlepiej pocztą tradycyjną, a w ego treści wyrażenie sprzeciwu wobec planów nazwania węzła niezgodnie z przepisami.
Postaram się przekazać tę dyskusję do Dyrektorów UMT - Kułagi (Centrum Usług Ogólnomiejskich) i Madeja (Centrum Rozwoju Miasta).Dawid D pisze: Uważam, że trzeba zainteresować raz jeszcze Miasto Tarnów tym problemem, gdyż głównym argumentem w tej sprawie jest to, że pomimo tego, iż węzeł ten zlokalizowany jest 3 km od granicy Tarnowa, we wsi Wierzchosławice, to ma on służyć głównie Kierowcom jadącym do Tarnowa, a konkretnie do jego zachodniej części. Sprawą można zainteresować Starostę Tarnowskiego, by On jako reprezentant Powiatu Tarnowskiego, poparł ideę zmiany nazwy węzła.
Na podstawie takich zasad logiki, to węzeł NIE MOŻE mieć "Tarnów" w nazwie bo miasto(władza) nic nie robi. Kompletnie nic(czego przykładem jest ten wątek)!!suraiw pisze: Skoro wójt ma decydujący głos w sprawie nazewnictwa i ma "swój" węzeł, to może dobuduje do niego drogi dojazdowe, że o moście na Dunajcu nie wspomnę.