Galeria Tarnovia

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Versacz
Archont

Post autor: Versacz »

... powiedział Versacz, po czym podciągnął pończochy, poprawił kusą spódniczkę i wyszedł na rynek na piwo ; P
To, że lubisz takie stroje to nie musisz innym ich przypisywać, ale tak poza tym to gdzieś w TV pokazywali takiego kolesia co podobnie się ubierał. A osobiście wole jednak bardziej męskie stroje marynarki itp.

Keleos
Rhetor

Post autor: Keleos »

Odniosłem się jedynie do stwierdzenia "każdy chodzi w czym mu wygodnie".

Nie o wygodę chodzi, a o pewne standardy.

adijaba
Obywatel

Post autor: adijaba »

lo,ze brzydko,ze drogo,ze nic nie ma.Przyjedzcie do łodzi.Tutaj sklepow bazarow,centrow handlowych i galerii mamy dostatek.Sklepy firm od A do Z.Ceny rozne ale za to jakie promocje dla posiadaczy kart!A jak ktos chce cos tanszego czego nie kupi z Tarnowie zachecam do oidiwedzenia Tuszyna badz"ptaka"To co maja tam teraz w asortymencie na poludnie dojdzie za jakis czas,niestety

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Łódz chyba na brak ciuchów nigdy nie narzekała, niestety to ich własna produkcja i przewaznie ich asortyment trafia na miejskie targowiska, takich jak przykładowo tarnowski "Burek" lub "kapłanówka"... dzięki :-/ :-?

Awatar użytkownika

Gloria0706
Obywatel

Post autor: Gloria0706 »

Czy ktos orientuje sie czy na stoisku H&M sa kosmetyki Hello Kitty? :roll:

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Nie ma - a przynajmniej przed świętami nie było... Za to są ciuchy HK - i dla dorosłych i dla dzieci ;)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Też żałuję - ale widziałem tą czapkę na damskim modelu, więc mnie to trochę zmyliło... ;)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

rzuf
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: rzuf »

Gloria0706 pisze:Czy ktos orientuje sie czy na stoisku H&M sa kosmetyki Hello Kitty? :roll:
Kosmetykie nie wiem ale ciuchów było pełno... widziałem bo chciałem kupić na prezent :mrgreen:

Dorota1975
Rhetor

Post autor: Dorota1975 »

Gloria0706 pisze:Czy ktos orientuje sie czy na stoisku H&M sa kosmetyki Hello Kitty? :roll:
MAC sprzedaje swoje kosmetyki w sklepach innych sieci?

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Tak dyskutujemy w innym wątku o kibicach i podobnie zresztą ma sie sprawa z Galeria Tarnowską... celowo nie napisałem jej prawdziwej nazwy. Poprostu często spotykam się z kibicami Unii, którzy nie byli tam i nie będą tylko z tego powodu, że nazwa galerii jest taka sama jak nazwa pewnego klubu. Dlatego też skorzysta na tym zapewne Gemini Jasna Park, jako konkurencja tamtej.

Niby drobny mały szczegół, wszak to tylko nazwa, a ma to wpływ na ilość klientów.

Dlaczego w Krakowie Galerii na dworcu nie nazwano Galerią Cracovia, tylko Krakowska ? Myślę, że odpowiedź znacie. Wiadomo też, że w Tarnowie tych kibiców jest odpowiednio mniej, jednak sytuacje można porównać. Jakis czas temu zapytałem kolegi z ciekawości czy był juz w Galerii Tarnovia, usłyszałem odpowiedź - "Nie, nie byłem. J***ć Tarnovie".
A takich ludzi jest więcej.

Sam osobiście byłem tylko raz - jakoś chyba 5 dni po otwarciu i mój pobyt trwał tam jakieś 10 min - musiałem załatwić sprawę. Nawet nie wychodziłem na górę. Od tej pory mnie tam nie było i wątpię bym sie tam zjawił.

Tomasz Drwal
Proedroj

Post autor: Tomasz Drwal »

:shock: LOL

Dorota1975
Rhetor

żeby nie mieszać w tematach, to odpowiem tutaj - Deto, to zachowanie trochę dziecinne mi się wydaje.

Deto napisał:
Nikt nie komplementuje ani nie gwiżdze :) Poprostu wielu fanom Jaskółek ta nazwa się źle kojarzy i tyle.

Pisałam, że nie zatrzymuję się przed sklepem, by kontemplować jego nazwę - czyli nie zastanawiam się co nazwa sklepu oznacza, bo mnie ona nie interesuje :)
Ostatnio zmieniony 19-01-2010, 15:00 przez Dorota1975, łącznie zmieniany 1 raz.

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Keleos pisze:Głupoty ludzkiej nigdy nie przewidzi, Deto.
A czy Ty wchodzisz do sklepów, które przeznaczone są dla gejów czy np. do sex shopów, itd ? Korzystasz z usług sklepu, który kojarzy Ci się źle ?

Nie utożsamiasz się z czymś, nie lubisz tego, to i nie korzystasz. Nie wiem co w tym dziwnego i co to ma wspólnego z głupotą.

Podobnie jest i w tym przypadku. Komuś źle się nazwa kojarzy, to i nie utożsamia się z nia i nie korzysta z jej usług, tyle.

[ Dodano: 19-01-2010, 14:05 ]
A czy Galeria Tarnovia jest przeznaczona dla kibiców klubu Tarnovia?

Zastanów się nad swoimi analogiami.
Skoro tak, to dlaczego w Krakowie nie wybrano takiego samego rozwiązania ?? ;)

Dorota1975
Rhetor

Deto pisze:
Keleos pisze:Głupoty ludzkiej nigdy nie przewidzi, Deto.
A czy Ty wchodzisz do sklepów, które przeznaczone są dla gejów czy np. do sex shopów, itd ? Korzystasz z usług sklepu, który kojarzy Ci się źle ?

Nie utożsamiasz się z czymś, nie lubisz tego, to i nie korzystasz. Nie wiem co w tym dziwnego i co to ma wspólnego z głupotą.

Podobnie jest i w tym przypadku. Komuś źle się nazwa kojarzy, to i nie utożsamia się z nia i nie korzysta z jej usług, tyle.

Deto, chyba się za bardzo rozpędziłeś.
nazwa sklepu może mi się bardzo podobać, może mnie drażnić, ale nie ma dla mnie większego znaczenia - ważne jest dla mnie to, co sklep oferuje.
Nie lubisz klubu - Tarnovii, to omijasz jej stadion, nie chodzisz tutaj na mecze - i to rozumiem, bo skoro się nie utożsamiasz z Tarnovią, to jest to zachowanie właściwe.

Ale co ma do tego sklep?
Ostatnio zmieniony 19-01-2010, 15:09 przez Dorota1975, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ