"Tanie paliwo" w Tarnowie
Trochę poza tematem, ale też dotyczy taniego paliwa - próbowal ktoś z was jeździć na estrach wyprodukowanych w reaktorach do biodiesla?
http://www.bio-diesel.net.pl/biodiesel_v75.htm
Chętnie zalałbym jednego dieselka dla testów...
http://www.bio-diesel.net.pl/biodiesel_v75.htm
Chętnie zalałbym jednego dieselka dla testów...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Archont
No właśnie to LPG mnie zastanawia. Założyłem gaz miesiąc temu do samochodu i nadziwić się nie mogę skąd te różnice. Najtaniej Valdi i Czakram i tam też tankuję. Z ciekawości zatankowałem na Shellu właśnie po te 2,94 i różnicy w spalaniu i pracy silnika nie widzę. W dniu gdy tankowałem na Shellu to na Czakramie było 30 gr taniej na litrze !!! Skąd to się bierze ???
-
- Rhetor
Musisz przecież zapłacić za punkty, za które potem odbierasz "nagrody"
Nikt ci przecież za darmo nic nie da, nawet po ryju już za darmo nie dają...
Nikt ci przecież za darmo nic nie da, nawet po ryju już za darmo nie dają...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Może ze składu mieszanki propan-butan zależy czego więcej albo od dostawców i marży.farciarzgilmore pisze:No właśnie to LPG mnie zastanawia. Założyłem gaz miesiąc temu do samochodu i nadziwić się nie mogę skąd te różnice. Najtaniej Valdi i Czakram i tam też tankuję. Z ciekawości zatankowałem na Shellu właśnie po te 2,94 i różnicy w spalaniu i pracy silnika nie widzę. W dniu gdy tankowałem na Shellu to na Czakramie było 30 gr taniej na litrze !!! Skąd to się bierze ???
-
- Thesmothetai
Na gazie z Czakramu albo Valdi jeździ się tak samo jak na Shellu - więc skład chyba taki sam, choć skład zmienia się zależnie od pory roku. Możliwe, że Valdi i Czakram wcześniej przechodzą na mieszankę 'letnią' i stąd ta cena ?
Tyle, że to nie tłumaczy dlaczego nawet zimą Czakram miał ceny na podobnym poziomie
Tyle, że to nie tłumaczy dlaczego nawet zimą Czakram miał ceny na podobnym poziomie
Im Lazy and I like it
imlazy raczej nie możliwe bo tankowałem na czakramie z tydzień temu i Pan mi powiedział że jeszcze z miesiąc i będą przechodzić na letni więc i cena jeszcze bardziej ma spaść , co do Shella to wydaje mi się że wykorzystują sytuacje że są na drodze wylotowej z i wlotowej do Tarnowa i duża część przejezdnych nie wie że na innych stacjach jest nawet 30 gr taniej tankuje u nich ...
-
- Archont