Kino Marzenie oraz Millenium
-
- Rhetor
-
- Rhetor
-
- Proedroj
Mógłbyś jakieś szczegóły na ten temat przedstawić, jakie zmiany? Może nowy projektor, nagłośnienie, zmieniony układ foteli, klimatyzacja? Jeżeli zmiany mają polegać na kosmetyce to chyba marnowanie kasy.Jakub Kwaśny pisze:Dla pocieszenie w planach na ten rok jest remont Kina Marzenie ;-) a w kinie Millenium po remoncie ma być druga sala kinowa - bardziej kameralna.
Chyba na zasadzie idealizacji wspomnieńNo a jak już powstanie kiedyś Multipleks to docenimy nasze małe studyjne kina ;-)
-
- Rhetor
- Kontakt:
Tomaszu, z tego co na Komisji Kultury mówił Dyrektor Sobczyk to tak właśnie będzie, ja się dowiem dokładnie szczegółów to napiszęTomasz Drwal pisze:Mógłbyś jakieś szczegóły na ten temat przedstawić, jakie zmiany? Może nowy projektor, nagłośnienie, zmieniony układ foteli, klimatyzacja? Jeżeli zmiany mają polegać na kosmetyce to chyba marnowanie kasy.Jakub Kwaśny pisze:Dla pocieszenie w planach na ten rok jest remont Kina Marzenie ;-) a w kinie Millenium po remoncie ma być druga sala kinowa - bardziej kameralna.Chyba na zasadzie idealizacji wspomnieńNo a jak już powstanie kiedyś Multipleks to docenimy nasze małe studyjne kina ;-)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Wczoraj byłem w CinemaCity, i mimo, że potrafię znaleźć w internecie sporo nowości to jednak kino jest kino. Wygodne fotele, barek na wyciągnięcie ręki małe sale kinowe... W Tarnowie zdecydowanie brakuje takiego czegoś...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Właśnie, kameralność sal kinowych to jest to co mnie szczególnie przyciaga do multiplexów. Brak takowego w Tarnowie, jako miłośnikowi kina, bardzo mi doskwiera i nie moge zrozumieć, jak w mieście 120 tysięcznym nie ma do tej pory wielosalowego kina. Potencjalna klientela jest chyba spora - Tarnów i okoliczne powiaty, które w tej chwili maja wybór Kraków lub Rzeszów. Sam byłbym stałym bywalcem.
-
- Rhetor