No właśnie,
Na stronie Tarnowa mamy program ferii sportowych i kulturalnych, natomiast szukam odpowiedzi na proste pytanie - czy w ferie na basenie "akwaparkowym" są jakieś tańsze wejścia dla dzieci, czy może chodzi on normalnie?
Bo oczywiście na stronie TOSiRu próżno takiej informacji szukać ...
Ferie w Tarnowie
-
Autor tematu - Rhetor
-
- Rhetor
Przed wyjściem sprawdzaliśmy stronę TOSiRu i ok. Poszliśmy na basen a tam kartka że duży basen zamknięty z powodu awarii. Sprawdzajcie telefonicznie czy już naprawili bo na stronie takich informacji nie ma.
Przed wejściem na basen byłem ganiony za pomysł kampanii informacyjnej. Po przeczytaniu kartki o awarii wszyscy powiedzieli, że mi pomogą rozklejać.
Zamierzam zakleić magnesami (tak żeby można było łatwo je zdemontować nie uszkadzając oryginalnych znaków) tablice informacyjne "Tarnów", te przy wjeździe do miasta, na tablice z napisem GRAJDOŁ.
Przed wejściem na basen byłem ganiony za pomysł kampanii informacyjnej. Po przeczytaniu kartki o awarii wszyscy powiedzieli, że mi pomogą rozklejać.
Zamierzam zakleić magnesami (tak żeby można było łatwo je zdemontować nie uszkadzając oryginalnych znaków) tablice informacyjne "Tarnów", te przy wjeździe do miasta, na tablice z napisem GRAJDOŁ.
-
- Rhetor
A ja myślałam, że tylko ja nie bardzo 'kumata" i info o zniżkach po prostu nie znalazłam
Zniżka jest dla dzieci w wieku szkolnym od 8-12. Bilet za jedną godzinę wynosi 1 zł.
I wczoraj również byłam na basenie. Awaria dotyczy z tego co zauważyłam dużej niecki, w brodziku parę osób się kąpało...nie wiem jak w tej nowej części.
Faktycznie, takie info mogliby zamieścić na stronie, bo przed wyjazdem na basen stronę sprawdzałam i mój wyjazd był na marne..
Zniżka jest dla dzieci w wieku szkolnym od 8-12. Bilet za jedną godzinę wynosi 1 zł.
I wczoraj również byłam na basenie. Awaria dotyczy z tego co zauważyłam dużej niecki, w brodziku parę osób się kąpało...nie wiem jak w tej nowej części.
Faktycznie, takie info mogliby zamieścić na stronie, bo przed wyjazdem na basen stronę sprawdzałam i mój wyjazd był na marne..
-
Autor tematu - Rhetor
-
- Prytan
- Kontakt:
-
- Prytan
- Kontakt:
za to dziś na tosirze w piekiełku dopisali młodzieńcy feryjni budujący masę mięśniową.
może warto rozważyć
może warto rozważyć
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
-
- Prytan
- Kontakt: