List otwarty kibiców Unii Tarnów dotyczący trudnej sytuacji
extremal, nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, ale tak wyglądały pierwsze mecze piłki nożnej poruszanie się hordą, łapanie piłki itp... gratulacje! - to był fajny happening, a nie lanie się po mordach w parkach.
Pewnie gdyby kibice Legii przyjechali, to by się skończyło w parku...
Pewnie gdyby kibice Legii przyjechali, to by się skończyło w parku...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Hahaha to pokazałeś znajomość tematu
Dla twojej informacji:
Wisła miała jechać do Warszawy gdzie był zgłoszony jej przemarsz jak i przemarsz Legii. Niektóre "media" już znalazły sensacje, krew i zadymę i zaczęły pisać, że "kibole" szykują starcie
Wisła zrobiła to specjalnie i potem odwołała przyjazd, raczej nie z powodu "mrozów" To, że im nie straszne chyba widać na filmikach, Superpuchar został zorganizowany w Krakowie przed stadionem i taki był plan.
Czasem pasowałoby troszeczkę "liznąć" temat
Dla twojej informacji:
Wisła miała jechać do Warszawy gdzie był zgłoszony jej przemarsz jak i przemarsz Legii. Niektóre "media" już znalazły sensacje, krew i zadymę i zaczęły pisać, że "kibole" szykują starcie
Wisła zrobiła to specjalnie i potem odwołała przyjazd, raczej nie z powodu "mrozów" To, że im nie straszne chyba widać na filmikach, Superpuchar został zorganizowany w Krakowie przed stadionem i taki był plan.
Czasem pasowałoby troszeczkę "liznąć" temat
ad2222 pisze:A czy ja kiedykolwiek napisałem, że interesuję się tematem kibiców Wisły i Legii? Nie posądzaj mnie o takie rzeczy, proszę.Lechu pisze:Hahaha to pokazałeś znajomość tematu
to po co wypisujesz głupoty??
mysle ze prosta sprawa , nie znam sie nie pisze.
ot cała filozofia. a nie zakrzywiac rzeczywistosc, ktora juz cały czas jest zakrzywiana przez polityke w naszym kraju.
co do meczu ktory mial sie odbyc to prawda jest taka ze policja,miasto stoleczne,ncs, ekstrak(l)asy , i pani muchy (celowo z małej bo to baba oderwana od rzeczywistosci)
nic!! podkreslam nic by sie nie stało. była by piekna oprawa meczu , doping itp a takto mamy wydane pieniadze podatników przez jasnie nam rządzących...
AZOTY GRABARZEM PIŁKARSKIEJ UNIIĄĄĄ
-
- Archont
-
- Archont
Lechu, no widzisz - myślenie polega na tym ze zanim się zinterpretuje to trzeba zrozmiec co sie przeczytało
nigdzie nie napisałem ze nie można kibicować i po studiach (sam miałem takich kolegów) a jedynie ze myslenie jest do tego naprawde niekonieczne - co zresztą widać po zainteresowaniach i atrybutach "kibiców" - z tych których znam to nie widziałem żadnego w bibliotece.. a niejednego w szpitalu z rozwaloną głową albo złamanymi na czyimś nosie koścmi śródręcza... Ups.. zapomniałem się i pomówiłem niewinną ofiarę TZDMu i dziur w chodniku - przepraszam -"potknął się"
Nota bene - fajtłapa, bic sie nawet nie umie jak sobie sam krzywde przy tym robi
nigdzie nie napisałem ze nie można kibicować i po studiach (sam miałem takich kolegów) a jedynie ze myslenie jest do tego naprawde niekonieczne - co zresztą widać po zainteresowaniach i atrybutach "kibiców" - z tych których znam to nie widziałem żadnego w bibliotece.. a niejednego w szpitalu z rozwaloną głową albo złamanymi na czyimś nosie koścmi śródręcza... Ups.. zapomniałem się i pomówiłem niewinną ofiarę TZDMu i dziur w chodniku - przepraszam -"potknął się"
Nota bene - fajtłapa, bic sie nawet nie umie jak sobie sam krzywde przy tym robi