Reklamy TCK w autobusach - aktualizacje...?
Reklamy TCK w autobusach - aktualizacje...?
Chciałem się zapytać czy może ktoś się orientuje jak to jest z aktualizacjami reklam w autobusach... pytam, bowiem już patrzeć nie mogę na reklamy Rockowych Opłateczków w grudniu 2011 czy koncertów, które już miały miejsce kilka tygodni wcześniej...
Czy TCK płaci za te reklamy całościowo czy wg długości wyświetlania? A może to darmowe reklamy, dlatego nikt się nie przejmuje tym, że straszą pasażerów?
Czy TCK płaci za te reklamy całościowo czy wg długości wyświetlania? A może to darmowe reklamy, dlatego nikt się nie przejmuje tym, że straszą pasażerów?
jedyna rada na tę bolączkę - siąść na foteliku skierowanym w drugą stronę.
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
-
- Archont
-
- Rhetor
- Kontakt:
Nie trzeba pytać. Umowa się kończy, a firma zwija się z Tarnowa ...faleQ pisze:Pytania o aktualizację do właściciela ekranów, firmy R&G+ z Mielca
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Widziałem niegdyś cennik R&G i dużo taniej wychodzi tradycyjna reklama w autobusie w formie plakatów (nie koniecznie mniej skuteczna), bo plakatów jest znacznie mniej jak zmieniających się plansz na monitorach.
A tak a propos reklam LCD, to nie wiecie czemu nie działa ekran na pl. Sobieskiego? Wiem że to inna firma, ale tak pytam przy okazji.
A tak a propos reklam LCD, to nie wiecie czemu nie działa ekran na pl. Sobieskiego? Wiem że to inna firma, ale tak pytam przy okazji.