Tarnów wypięknieje!!! czyli rewitalizacja Centrum Miasta
Może i kurczaki ;P Ale wydaje mi się, że budka z kurczakami ;P
A co do KFC to wielu ludzi się wypowiadało, niektórzy ponoć są nawet z kurczakami związani i powiedzieli, że przykro im ale przed 2011 nie otworzą w Tarnowie kurczaków. Dopiero wtedy będą chcieli otworzyć gdzieś DriveThru w Tarnowie;P Ale ile w tym prawdy to nie wiem Mówię tylko co kiedyś przeczytałem ;P
A co do KFC to wielu ludzi się wypowiadało, niektórzy ponoć są nawet z kurczakami związani i powiedzieli, że przykro im ale przed 2011 nie otworzą w Tarnowie kurczaków. Dopiero wtedy będą chcieli otworzyć gdzieś DriveThru w Tarnowie;P Ale ile w tym prawdy to nie wiem Mówię tylko co kiedyś przeczytałem ;P
Faktycznie, tak było jak piszesz Cubaza. Ktoś tu czy tam autorytatywnie wypowiadał się, że najwyższy szczebel władzy w KFC wyklucza możliwość otwarcia się w Tarnowie przed 2011. Co i tak trochę kłóci się z płynącymi skądinąd pogłoskami, że KFC będzie miało swoją ladę w Gemini. Pozostaje pożyć i zobaczyć.
-
Autor tematu - Rhetor
- Kontakt:
Kury też znoszą złote jajkaGoscinny pisze:Ravir napisał/a:
Ja obstawiam BANK na 100% będzie bank.
Pieniądze się przyciągają
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
gushman, może byli na tarnowskich forach i stwierdzili, że jest część osób którym aż się ręce trzęsą jak mówią o KFC i stwierdzili, że to wiocha
Co prawda w Warszawie też się niektórzy lansują chodząc w kubkami z "coffee heaven" czy jakoś tak Widać dla wielu wyznacznikiem dobrego smaku i gustu jest pompowany chemią smażony kurak, albo lurowata kawa z automatu, ale z odpowiednim logo na kubku
Co prawda w Warszawie też się niektórzy lansują chodząc w kubkami z "coffee heaven" czy jakoś tak Widać dla wielu wyznacznikiem dobrego smaku i gustu jest pompowany chemią smażony kurak, albo lurowata kawa z automatu, ale z odpowiednim logo na kubku
-
Autor tematu - Rhetor
- Kontakt:
Będę bronił Coffee Heaven! Mają bardzo dobrą kawę ;-)Goscinny pisze:lurowata kawa z automatu, ale z odpowiednim logo na kubku
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Rhetor
Ja też dobrą robię i co?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor