Gdzie w Tarnowie można kupić ryby?

Wiadomości "z miasta".

tarnowiack
Archont

Post autor: tarnowiack »

heheh.. wiedziałem o tym tylko czekałem aż ktoś napisze ze w Tarnowie też można :mrgreen: ale najpierw były u nas NA WSI :P hehehh :mrgreen:
swoją drogą - bida z tymi rybami w tarnowie..
a juz na pewno nie te PSEUDO-SWIEŻE ROZMROŻONE ryby z marketów, tzw.."z lodu" ... :mrgreen: pytanie jak wiele czasu spedzily w formie głeboko mrożonej - jeden pan bóg raczy wiedzieć ;)

a co do uwagi baxona - miruna jest niezła. a na pewno bardiej atrakcyjna jak chodzi o stosunek cena/smak w stosunku do pangi. choć tak naprawdę - rzadkao jadam jedną i drugą.

Łukasz
Metoikos

Post autor: Łukasz »

Cześć. To mój pierwszy post i na początek dnia rzuce dobrą nowinę. Mianowicie w Tarnowie mamy prawdziwy sklep rybny juz od 96 roku :) Mieścił się on na ulicy malczewskiego, teraz jest przeniesiony na brodzinskiego 3, to jest prawie przy rogu z wałową :) Jak na sklep rybny przystało, można tam kupić świeże ryby, wędzone, mrożone, co ja będe mówił, trzeba wpaść i samemu sprawdzić :)

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

Łukasz pisze:Cześć. To mój pierwszy post i na początek dnia rzuce dobrą nowinę. Mianowicie w Tarnowie mamy prawdziwy sklep rybny juz od 96 roku :) Mieścił się on na ulicy malczewskiego, teraz jest przeniesiony na brodzinskiego 3, to jest prawie przy rogu z wałową :) Jak na sklep rybny przystało, można tam kupić świeże ryby, wędzone, mrożone, co ja będe mówił, trzeba wpaść i samemu sprawdzić :)
Przecież tam nic praktycznie nie ma, a ceny są takie jakby właściciel te wszystkie nieliczne ryby, które tam są osobiście łowił ;)

artur
Obywatel

Post autor: artur »

Potwierdzam. W sklepach Leader w Zbylitowskiej Górze i na Koszyckiej ("Nad Biała") można kupić świeże ryby typu dorsz, halibut, tuńczyk, pstrąg, łosoś, małże, krewetki, tołpyga...dodatkowo można kupić żywe pstrągi i karpie. Nie wiem natomiast jak z cenami...

Łukasz
Metoikos

Post autor: Łukasz »

defekator pisze:Przecież tam nic praktycznie nie ma, a ceny są takie jakby właściciel te wszystkie nieliczne ryby, które tam są osobiście łowił ;)
artur pisze:Potwierdzam. W sklepach Leader w Zbylitowskiej Górze i na Koszyckiej ("Nad Biała") można kupić świeże ryby typu dorsz, halibut, tuńczyk, pstrąg, łosoś, małże, krewetki, tołpyga...dodatkowo można kupić żywe pstrągi i karpie. Nie wiem natomiast jak z cenami...
Defekator - ja to samo dostaje na brodzińskiego, nie musze jeździć na drugi koniec miasta :) A powiem Ci że ceny są przystępne, napewno niże niż oferuje tesco za swoje produkty rybopodobne ;)

ODPOWIEDZ