Na moje wychodzi, że to straszny bełkot.Keleos pisze:我們需要表示他,我們也是涼快的 ; )
Prezydent Tarnowa 2010-2014
-
- Rhetor
Tak prawdę mówiąc to był Chiński Tradycyjny i miałem na myśli: "Musimy mu pokazać, że my też jesteśmy fajni" ; )
W tłumaczeniu zagubiło się słowo "że"... jest w Chińskim Tradycyjnym słowo "że"? Nie byłem na tej lekcji ; P
(tłumaczone z: "We need to show him that we are also cool", starałem się uprościć jak mogłem, ale translator wciąż sobie nie radzi, w dodatku zamiast 'show' posługuje się 'express', stąd te tłumaczenia "wypowiadać" w Waszych wersjach ; P)
W tłumaczeniu zagubiło się słowo "że"... jest w Chińskim Tradycyjnym słowo "że"? Nie byłem na tej lekcji ; P
(tłumaczone z: "We need to show him that we are also cool", starałem się uprościć jak mogłem, ale translator wciąż sobie nie radzi, w dodatku zamiast 'show' posługuje się 'express', stąd te tłumaczenia "wypowiadać" w Waszych wersjach ; P)
-
Autor tematu
No to jedziemy dalej w sprawie Owintaru. http://tarnow.naszemiasto.pl/artykul/28 ... egoria=663
No patrzcie, nie Najwyższe Kierownictwo przemawia a Radny Ale się porobiło w tym naszym mieście.Tarnów: bliżej galerii na gruzach Owintaru
Polska Gazeta Krakowska Andrzej Skórka
Dzisiaj 09:23:11 , Aktualizacja dzisiaj 09:24:20
Jest szansa na przełom w sprawie terenów po byłym Owintarze w Tarnowie. Bardzo możliwe, że w centrum miasta stanie galeria handlowa, której jednym z inwestorów będzie znany w kraju deweloper.
ECE Projektmanagement Polska rozważa inwestycję w Tarnowie. Przedstawiciele dewelopera, który na swoim koncie ma m.in. budowę Galerii Krakowskiej, pofatygowali się nawet na spotkanie z prezydentem Tarnowa.
- Rozmowa dotyczyła Owintaru - mówi radny Jakub Kwaśny, wiceprzewodniczący komisji rozwoju miasta, który o inwestora wypytywał podczas ostatniej sesji rady miasta.
-
- Rhetor
-
- Rhetor
kolejna galeria może i byłaby ok, ale gdyby pojawiły się marki nieobecne w pozostałych; ale o tym dyskusja toczy się w innym temacie.
Miejsce po Owintarze może być dobrym miejscem dla centrum rozrywkowego (mówiono o tym, kiedyś..), a poza magistrat zastanawia się gdzie postawić rotundę - i te tereny też są idealne. Ale teraz to pewnie za późno.
Miejsce po Owintarze może być dobrym miejscem dla centrum rozrywkowego (mówiono o tym, kiedyś..), a poza magistrat zastanawia się gdzie postawić rotundę - i te tereny też są idealne. Ale teraz to pewnie za późno.