Prawdopodobnie zagraniczny madafaka. Nie zatrzymał się do kontroli w Brzesku (słyszałem też wersję o Dębnie), skończył rajd na obwodnicy Tarnowa http://www.rdn.pl/info_tarnow/index.php ... 2012016997BIGer pisze:Czy ktoś ma wieści co to za akcja na obwodnicy Tarnowa? Nie było żadnego wypadku ale pełno misiaków i sceny jak z filmu klasyB.
Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Uuu, o piracie poinformowali inni kierowcy, konfidenci stosujący ubeckie metody uczenia społeczeństwa postaw obywatelskichBoruta pisze:Prawdopodobnie zagraniczny madafaka. Nie zatrzymał się do kontroli w Brzesku (słyszałem też wersję o Dębnie), skończył rajd na obwodnicy Tarnowa http://www.rdn.pl/info_tarnow/index.php ... 2012016997BIGer pisze:Czy ktoś ma wieści co to za akcja na obwodnicy Tarnowa? Nie było żadnego wypadku ale pełno misiaków i sceny jak z filmu klasyB.
-
- Archont
Jakieś Ukrainiec pędził na Ukrainę no i go policja zatrzymała.
A dlaczego pędził tego się już nigdy nie dowiemy...
Dramatyczny przebieg miał policyjny pościg za kierowcą, który nie zatrzymał się do kontroli w Brzesku na krajowej '4'. Uciekający samochód dwukrotnie potrącił brzeskiego policjanta.
O tym, że samochód na obcych rejestracjach łamie przepisy ruchu drogowego powiadomili funkcjonariuszy inny kierowcy. Pirata udało się zatrzymać dopiero w Tarnowie podczas zorganizowanej blokady - powiedziała RDN Małopolska asp. Olga Żabińska, rzecznik tarnowskiej policji...
A dlaczego pędził tego się już nigdy nie dowiemy...
Dramatyczny przebieg miał policyjny pościg za kierowcą, który nie zatrzymał się do kontroli w Brzesku na krajowej '4'. Uciekający samochód dwukrotnie potrącił brzeskiego policjanta.
O tym, że samochód na obcych rejestracjach łamie przepisy ruchu drogowego powiadomili funkcjonariuszy inny kierowcy. Pirata udało się zatrzymać dopiero w Tarnowie podczas zorganizowanej blokady - powiedziała RDN Małopolska asp. Olga Żabińska, rzecznik tarnowskiej policji...
Trafił swój na swego. http://www.youtube.com/watch?v=zLHU8K1uLEE
Zaraz po tej akcji, gdy zastanawiałem się kto jest większym madafaką, wydawało mi się, że są bliscy remisu. Na filmie znalazłem jednak jeszcze wyprzedzanie na przejściu, więc the winner is KDA.
Zaraz po tej akcji, gdy zastanawiałem się kto jest większym madafaką, wydawało mi się, że są bliscy remisu. Na filmie znalazłem jednak jeszcze wyprzedzanie na przejściu, więc the winner is KDA.
-
- Rhetor
Temat: parkuj poprawnie - pomóżmy policji.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Ja mam zimówki a i tak musiałem ostrożnie traktować pedał gazu przy zwykłym ruszaniu spod świateł, pomimo włączonej kontroli trakcji. Czasem dla świętego spokoju robiłem to z drugiego biegu. Lepiej też było jechać obok śladu robionego przez poprzedzające auta a nie bezpośrednio po nim bo się ta sypiąca breja szybko ubijała i robiło się lodowisko. Na niewielkim przecież podjeździe między mostem kolejowym na Lwowskiej a rondem pod Oplem stanął tir. Na podjeździe pod wiadukt nad obwodnicą (węzeł Lwowska) stanął duży dostawczak Biedronki. Spod skrzyżowania w Ładnej przy salonie Renault nie mogła wyjechać osobówka. Itp, itd.