Podział pieniędzy dla organizacji pozarządowych

Wiadomości "z miasta".

Autor tematu
dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

trix pisze:Oczywiście jestem przeciwnikiem edukacji seksualnej w szkołach
Spoko ja jestem przeciwnikiem religii twoje/moje prawo .... tylko że w naszym chorym kraju nie ma możliwości wyboru .
Chcesz żeby twoje dzieci ''edkukował'' seksualnie ksiądz nie ma problemu tylko pozwól mi żeby moje dzieci edukował kto inny .
W naszych realiach nie ma wyboru jest tylko jeden wybór w państwowych szkołach .

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Przecież obecny stan rzeczy, to wina takich jak Ty .......... .
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Autor tematu
dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Gdyby nie tacy jak ja dalej byś kupował odpusty i klękając na ulicy całował przechodzącego księdza w złoty pierścień :lol: .

trix
Rhetor

Post autor: trix »

Buhahahahaha :D, co tacy jak Ty niby zrobili ??. Zresztą z kim ja dyskutuje, obiecuje że sie poprawie :].
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.

Awatar użytkownika

ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

dafi33, trochę więcej pokory, proszę. Według mnie, Twój post nadaje się do Hall of Fame :) - ale takiego nie mamy, więc zadowól się pochwałą ustną :P
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Podszkol się z angielskiego ad. Miało być Hall of Shame. :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

ODPOWIEDZ