Jedzenie na dowóz
Jedzenie na dowóz
Krótkie pytanie
z racji tego ze pizze mi sie przejadly a zastanawialem sie gdzie w Tarnowie mozna zamowic jeszcze jakies jedzonko na dowóz oprocz pizzy ?
jakies kebaby? pierogi, lazanie itd ?
Ogolnie wszystko oprocz frazessa i pizzy
z racji tego ze pizze mi sie przejadly a zastanawialem sie gdzie w Tarnowie mozna zamowic jeszcze jakies jedzonko na dowóz oprocz pizzy ?
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Kto jak kto ale on akurat szybciej będzie w desperado niż oni by mu mieli dowieźć
Kebaba turki wożą, ta, chyba, restauracja co u roczniaka jest, ma też w ofercie dowóz.
Kebaba turki wożą, ta, chyba, restauracja co u roczniaka jest, ma też w ofercie dowóz.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Nieodmiennie polecam Fabrykę Smaków - http://www.fabryka-smaku.eu/
Na początek spróbuj pierogów (najlepiej w zestawach MIX) tylko pamiętaj - 9szt to na prawdę poważna porcja... (nie wiem czy na wynos też podsmażają, ale jak nie to po podsmażeniu są jeszcze lepsze niż gotowane...)
Na początek spróbuj pierogów (najlepiej w zestawach MIX) tylko pamiętaj - 9szt to na prawdę poważna porcja... (nie wiem czy na wynos też podsmażają, ale jak nie to po podsmażeniu są jeszcze lepsze niż gotowane...)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
ad2222 pisze:Nieodmiennie polecam Fabrykę Smaków - http://www.fabryka-smaku.eu/
Niedługo właśnie Fabrykę Smaku będę mieć na wyciągnięcie ręki zatem pierożki będą moim pierwszym zamówieniem.
-
- Rhetor
Re: Jedzenie na dowóz
restauracja osteria z krakowskiej ma dowoz duzy wybor, potrawy tradycyjne makarony i ryby na stronce wszystko jest napisane www.osteria-tarnow.pl warto zamowic
Beaver pisze:Krótkie pytanie
-
- Rhetor
Gushman - ależ oczywiście. Znając życie, a raczej ludzi, jak wejdzie taki jeden nowobogacki z drugim i przeczyta, że ktoś narzeka na wysokie ceny, to specjalnie tam pojedzie coś zjeść, żeby poczuć się lepszym. Tak więc przypadkiem może i reklamę zrobiłem ; )
Tak więc skoro kwestia gustu, to o opinii mojej powiem: restauracja na pierwszy rzut oka wygląda dość bogato, a jak znam właściciela (z widzenia ;P) to ceny są również dalekie od skromnych ; P
Tak więc na studenckie wypady lub zamiast pizzy na kolację to się nie nadaje, jednak jako wystawny obiad albo spotkanie biznesowe jak najbardziej.
I uprzedzę pytania - nie, nie byłem. Spekuluję sobie po prostu.
Tak więc skoro kwestia gustu, to o opinii mojej powiem: restauracja na pierwszy rzut oka wygląda dość bogato, a jak znam właściciela (z widzenia ;P) to ceny są również dalekie od skromnych ; P
Tak więc na studenckie wypady lub zamiast pizzy na kolację to się nie nadaje, jednak jako wystawny obiad albo spotkanie biznesowe jak najbardziej.
I uprzedzę pytania - nie, nie byłem. Spekuluję sobie po prostu.