Remont Krakowskiej
NIE JEST napromieniowany sam osobiście sprawdziłem z kumplem dziś rano. Znajomy ma licznik i w ramach walki z teoriami spiskowymi Sprawdziliśmy w 5 miejscach Lekko podwyższone promieniowanie - ale granit jako skała tak ma - więcej promieniowania "łapiemy" w słoneczny dzień na plaży
Mój osobisty dawkomierz NIE drgnął nawet, ale ninimalna Dawka Jaką rejestruje to 2 Rentgeny - dla porównania 200 mili rentgenów na rok to standardowe promieniowanie tła 500 rentgenów w ciągu kilku godzin to dawka śmiertelna. Jako ciekawostkę powiem, że kumpel i ja wydzielaliśmy więcej promieniowania niż granit (komórki były wyłączone)
Parę osób rano dziwnie patrzyło na dwóch facetów mierzących coś i dyskutujących o promieniowaniu kto wie - może będziemy źródłem nowej Urbam Legend.
Tytanowm Brzozom i Helowym Mgłom NIE wierzymy.
Mnie bardziej interesuje JAKOŚĆ i CZAS wykonania prac oraz to by ktoś sprawdzić JAKOŚĆ materiału - i tyle. Granit może być i z Marsa, byle by spełniał normy.
Mój osobisty dawkomierz NIE drgnął nawet, ale ninimalna Dawka Jaką rejestruje to 2 Rentgeny - dla porównania 200 mili rentgenów na rok to standardowe promieniowanie tła 500 rentgenów w ciągu kilku godzin to dawka śmiertelna. Jako ciekawostkę powiem, że kumpel i ja wydzielaliśmy więcej promieniowania niż granit (komórki były wyłączone)
Parę osób rano dziwnie patrzyło na dwóch facetów mierzących coś i dyskutujących o promieniowaniu kto wie - może będziemy źródłem nowej Urbam Legend.
Tytanowm Brzozom i Helowym Mgłom NIE wierzymy.
Mnie bardziej interesuje JAKOŚĆ i CZAS wykonania prac oraz to by ktoś sprawdzić JAKOŚĆ materiału - i tyle. Granit może być i z Marsa, byle by spełniał normy.
9000 ml A Rh-
a czy na górze krakowskiej ma być jakiś statyczny : tramwaj - wagonik ? ktoś, coś /?
Agencja interaktywna hauerpower.com. SEO, kampanie Ads. Projektowanie UX/UI. Dedykowane wdrożenia Wordpress.
A mnie zastanawia, kto ma większe parcie na zakończenie tego remontu, wykonawca, czy skompromitowane w tym remoncie miasto? Wykonawcy, złe referencje i zły rozgłos nie jest potrzebny, a mrozy w stylu -15 lub -20 są okolicznością, która może być podstawą aneksu opóźniającego oddanie np. o 2 tygodnie, bo tyle mrozy potrwają...
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
Jaki zły rozgłos? Jak znam realia to albo daje łapówki i wygrywa - więc ma "gdzieś" rozgłos dobry czy zły. Opcja druga to "wydmuszka" - firma, która po robocie się zwija lub bankrutuje. I Miasto z najlepszym nawet kontraktem NIC nie zdziała - bo firmy nie będzie, wic i kar nie da się wyegzekwować.
9000 ml A Rh-
Będą układać jeśli temperatura podniesie się do .. -10 st.Goscinny pisze:Pomimo trzaskającego mrozu, wykonawca ma zamiar układać kostkę, bo nie chce płacić kar. Ponoć w ogrzewanych namiotach, co nic nie da. Na wiosnę szykuje nam się remont Krakowskiej.
Więcej TUTAJ
-
- Rhetor
-
- Rhetor