Wolę, żeby efekt końcowy był jednak lepszy niż na Rynku, którego nawierzchnia się już sypie (ile to lat od generalnego remontu?), a ubytki TZDMowe 'gumiak komando' łata asfaltem z worka...Cubaza pisze:... Poczekajmy na efekt końcowy i niech się ktoś naprawdę po tym przejdzie i potem komentuje
Remont Krakowskiej
Nigdzie nie powiedziałem, że remont został super wykonany. Chodzi mi o śliskość. Tam też ktoś dał zarąbiście śliski kamień. Jednak ludzie się przyzwyczaili. Fakt, teraz płyta woła o pomstę do nieba, jednak pamiętajmy, że tam stawia się ogródki, stoliki, krzesła, wjeżdżają tiry ze sceną, różne firmy budowlane teraz stawiają sobie samochodziki na płycie i tak dalej. Na ulicy Krakowskiej po remoncie czegoś takiego nie będzie. Więc te czynniki znikają. Mam nadzieję, że ten kamień będzie naprawdę ładny, fajnie się po nim będzie chodziło i zostanie bez ubytku na x lat. Jednak jeśli tak nie będzie, to niech właściciel firmy wykonawczej łyżeczką ściąga każdy kamyczek i zamontuje taki jak powinien być... Bo tak jak ten remont jest wykonywany to woła o pomstę do nieba ;/hurricane pisze:Wolę, żeby efekt końcowy był jednak lepszy niż na Rynku, którego nawierzchnia się już sypie (ile to lat od generalnego remontu?), a ubytki TZDMowe 'gumiak komando' łata asfaltem z worka...Cubaza pisze:... Poczekajmy na efekt końcowy i niech się ktoś naprawdę po tym przejdzie i potem komentuje
wjechałem kiedyś na płytę Rynku rowerem i wspaniała nawierzchnia zaczęła mi klawiszować pod kołami - nie wiedziałem, czy się kłaść, czy uciekać, czy zaraz odlecę czy pochłonie mnie piekielna czeluść. fakt, że swoje ważę ale bez przesady - nie powyżej 3.5T! jeżeli coś takiego wystąpi na krakowskiej to te kafelki po prostu zaczną zjeżdżać w dół ulicy razem z samochodami, pieszymi i małymi dziećmi w wózkach :/
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
fistal, muszę Cię zmartwić, ale albo wjeżdżały od strony Lwowskiej co nieraz było poronionym pomysłem, albo wjeżdżali od Krakowskiej, ale uwaga PO ULICY, a nie po chodniku. A tutaj się rozchodzi o to, że na chodniku jest położony kamień który może być śliski, a nie ten z ulicy.fistal pisze:A którędy te tiry do tej pory wjeżdżały na płytę rynku?wjeżdżają tiry ze sceną, różne firmy budowlane teraz stawiają sobie samochodziki na płycie i tak dalej. Na ulicy Krakowskiej po remoncie czegoś takiego nie będzie
-
- Rhetor
-
- Rhetor
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Ktoś się orientuje na jaką gwarancję opiewa umowa?
Jak zwykle 2 lata czy też 10 jak być powinno?
Jak zwykle 2 lata czy też 10 jak być powinno?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD