MultiMedia uwagi na temat działania operatora
z tego co wiem sama idea jest kontynuowana przez Info-Net, RWD, Voltronik i paru mniejszych operatorów - uruchomili swoją własną telefonię i usługa od kilku miesięcy działa w najlepsze, zresztą nie tylko w ich sieciach - ponoć odpalają ją na dowolnych łączach z mm włącznie - zadzwoń do któregoś i popytaj, masz tu linka: http://www.in.net.pl/index.php?page=telefon-iwojtek456 pisze:To rok 2012 będzie definitywny koniec telefonu voip is?
Zwierciadła Nehaleni dzielą się na uprzejme i rozbite
O czym Ty mówisz? Bo ja nie rozumiem tej i Twojej poprzedniej wypowiedzi o "..zablokowaniu przez Twojego operatora telefonu Voip z MM/IS..".wojtek456 pisze:To rok 2012 będzie definitywny koniec telefonu voip is?
Czy Twój operator potwierdził Ci w jakikolwiek sposób blokadę terminala VOIP od obcego operatora??? - jeśli tak to UKE!
Piszesz też jeszcze o jakimś wypowiedzeniu umowy.. o co Ci konkretnie chodzi? MMP wypowiedziała Ci umowę?
No jak się pozbędą MPECu to zdecydowanie może być tylko lepiej z tym szkieletem:))))Goscinny pisze:Spoko, spoko - ostro ją "przystosowują" do własnych standardów, więc spodziewajcie się wyrównania poziomu do reszty kraju.LordRuthwen pisze:u nas jest jeszcze dobrze, ze względu na infrastrukturę po IS i Zicomie.
-
- Archont
Za każde dodatkowe IP płacisz 10 zł więcej do abonamentu. Chyba, że podepniesz smartfona statycznie tak jak ja. Będzie łączył się z WIFI na tych samych ustawieniach co komputer ale naprzemiennie.
Właśnie kolega wyżej mnie uprzedził. To co napisałem dotyczy nie rutera tylko Access Pointa. Takie sprzedawali na początku w promocji jak chciałem neta bezprzewodowo.
Właśnie kolega wyżej mnie uprzedził. To co napisałem dotyczy nie rutera tylko Access Pointa. Takie sprzedawali na początku w promocji jak chciałem neta bezprzewodowo.
-
- Rhetor
Goscinny, na chwilę obecną jak kupisz router to nie trzeba już TTL-a podbijać i to od ponad roku
Za routerem możesz sobie podpiąć nawet i 6 laptopów, ale wtedy nie narzekaj, że Ci wolno działa Router WiFi/AP to nie to samo co switch.
Za routerem możesz sobie podpiąć nawet i 6 laptopów, ale wtedy nie narzekaj, że Ci wolno działa Router WiFi/AP to nie to samo co switch.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD