Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
To się na Policję dzwoni a nie pisze na forum.
Ja każdą spaloną żarówkę od razu zgłaszam na Policję. Pewnie to nie ich działka, ale nie wiem gdzie indziej jeszcze można a oni zawsze dziękują i odpowiadają, że przekażą gdzie trzeba. Poza tym jak u nich zostanie ślad po zgłoszeniu, to później może mieć to znaczenie w przypadku jakiegoś wypadku czy czegoś.
Ja każdą spaloną żarówkę od razu zgłaszam na Policję. Pewnie to nie ich działka, ale nie wiem gdzie indziej jeszcze można a oni zawsze dziękują i odpowiadają, że przekażą gdzie trzeba. Poza tym jak u nich zostanie ślad po zgłoszeniu, to później może mieć to znaczenie w przypadku jakiegoś wypadku czy czegoś.
Chciałem bardzo serdecznie pozdrowić pewnego "buraka", bo taki miał kolor jak władował się pod prąd na parkingu w Gemini i jeszcze jak się oburzył jak mu powiedziałem " co za wieśniak". Jechał ze swoją połówką i pewnie to było przyczyną jego podniosłego tonu mało przez zamknięte drzwi nie wyszedł. A cofanie to on ma opanowane rowerem a nie samochodem a ku mojemu zdziwieniu miał blachy KT i był to Ford KA ciemny granat plus srebne zderzaki
-
- Obywatel