World of Tanks
Bo jak Cię rzuca a20 w wysokie tiery to robisz za zwiadowcę, najlepiej próbuj wykryć wrogą artylerię lub po prostu podświetlaj inne cele drużynie. Tylko radio musisz mieć dobre. W sumie to jedyna metoda na przebrnięcie przez większość 4 tierów, chociaż jest kilka którymi można powalczyć np T 28. Dodatkowy plus z tego, że jak się nauczysz dobrze jeździć jako zwiadowca będziesz miał miejsce w każdym klanie. Po tym patchu clan wars bez zwiadowców to samobójstwo.Citric pisze:tak, potwierdzam 6-5tier najlepiej się gra i zarabia, jednak żeby je zdobyć najpierw trzeba się przedrzeć przez 4tier, który jest najgorszy np. a20 vs tiger2
Te kody dotyczą niektórych promocji, jak wpiszesz taki kod to Ty coś z tego będziesz miał. Tylko w chwili obecnej żadnej promocji nie kojarzę. Może ta jeszcze działa:ad2222 pisze:Się rejestruję, proszą o podanie 'invite code', podejrzewam, że zapraszający coś z tego będzie miał, więc podawajcie - kto pierwszy, ten lepszy
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... ge__st__60
Ostatnio zmieniony 20-12-2011, 22:38 przez defekator, łącznie zmieniany 1 raz.
Szkoda, myślałem, że komuś pomogędefekator pisze:Te kody dotyczą niektórych promocji, jak wpiszesz taki kod to Ty coś z tego będziesz miał. Tylko w chwili obecnej żadnej promocji nie kojarzę. Może ta jeszcze działa:
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Ja dostalem jakis kod do do atrakcyjnych zestawów startowych. W pakiecie znajduje się jednodniowy dostęp do konta premium, 300 sztuk złota i ekskluzywny czołg - nie wiem co to ale takie rozdaja na gry-online.pl ;p
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
Widzę, że się nas dużo zrobiło, a może by tak klan?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Jak przyjmiecie świeżaka po 3 bitwach w których za każdym razem z jego czołgu została kupka nieszczęścia, to się wpisuję
Ostatnio zmieniony 21-12-2011, 09:50 przez ad2222, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Rhetor
Będziemy mieć kamikaze loltraktorowca
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Najlepiej chyba zarabiają KW i SU85. Chociaż wydaje mi się, że amerykańskie artylerie 6 i 7 tieru mimo osłabienia też powinny być mocno na plus. Niestety bez premki aby grać 9 i 10 Tierem trzeba zarabiać na 5 tierowych czołgach. Albo kupić typ59 - spokojnie można bez premki 60 tys na bitwę nim wyciągać - tylko nieco drogi jest.wadas pisze:Ja mam T54, ale po ostatnim patchu zepsuli mi ekonomie i bez premium nie stać mnie na jego naprawę. Scout którym normalnie zarabiałem na naprawę T54 teraz przynosi mi straty, bo 9/10 potyczek jestem najsłabszym tierem