Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Ha!
z jazdą "pod prąd" to generalnie wysyp jakiś ostatnio - w piątek w ciągu kwadransa zaobserwowane:
kobietka w Meganie dzielnie mknąca ulicą Kościuszki od Reymonta w stronę Pułaskiego,
kobietka w Astrze, która przejechała spory kawał Ujejskiego żeby próbować się wygrzebać na Krakowską koło Misjonarzy;
epidemia jakaś, czy cuś ...??
z jazdą "pod prąd" to generalnie wysyp jakiś ostatnio - w piątek w ciągu kwadransa zaobserwowane:
kobietka w Meganie dzielnie mknąca ulicą Kościuszki od Reymonta w stronę Pułaskiego,
kobietka w Astrze, która przejechała spory kawał Ujejskiego żeby próbować się wygrzebać na Krakowską koło Misjonarzy;
epidemia jakaś, czy cuś ...??
"Pan Jan z Suwalszczyzny idąc na polowanie przez pomyłkę zabrał papierosy syna - do południa upolował: niebieskiego kangura, jednorożca i dwa smoki..."
-
- Rhetor
Chciałbym przypomnieć, choć niektórzy mi pewnie nie uwierzą i tak, że samochody jadące Kasprowicza nie mają pierwszeństwa przejazdu nad tymi na Słowackiego.
I pokazywanie że boli was głowa poprzez pukanie się w czoło może zwiększyć ból, proponuję zatem pewnej pani, wymuszającej na mnie dziś pierwszeństwo dosłownie na centymetry, udać się do specjalisty a potem na powtórny egzamin na prawo jazdy.
Podałbym numery blach, ale niestety byłem zbyt zajęty ciskaniem w jej stronę bardzo twórczej wiązanki i z wrażenia zapomniałem zapisać
I pokazywanie że boli was głowa poprzez pukanie się w czoło może zwiększyć ból, proponuję zatem pewnej pani, wymuszającej na mnie dziś pierwszeństwo dosłownie na centymetry, udać się do specjalisty a potem na powtórny egzamin na prawo jazdy.
Podałbym numery blach, ale niestety byłem zbyt zajęty ciskaniem w jej stronę bardzo twórczej wiązanki i z wrażenia zapomniałem zapisać
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Tyle razy jadę tam swoim garażowanym gratem na podstawkę, żeby mieć parę stów na wydatki świąteczne i niestety nigdy nikt nie wjedzie mi z prawejLordRuthwen pisze:Chciałbym przypomnieć, choć niektórzy mi pewnie nie uwierzą i tak, że samochody jadące Kasprowicza nie mają pierwszeństwa przejazdu nad tymi na Słowackiego.
Co prawda nie u nas, ale ku przestrodze: http://www.joemonster.org/filmy/40501/S ... Nowej_Soli
Zresztą komentarz poniżej, że ktoś z osiedlowych stłuczek zrobił sobie dochodowy interes, jest bardzo wymowny. U nas wystarczyłoby operować na Bitwy o Wał Pomorski i łowiłoby się drogowych ignorantów całymi garściami.
Zresztą komentarz poniżej, że ktoś z osiedlowych stłuczek zrobił sobie dochodowy interes, jest bardzo wymowny. U nas wystarczyłoby operować na Bitwy o Wał Pomorski i łowiłoby się drogowych ignorantów całymi garściami.
gushman pisze:Co prawda nie u nas, ale ku przestrodze: http://www.joemonster.org/filmy/40501/S ... Nowej_Soli
gushman, komentarz dotyczący jazdy z kamerą jest bez sensu. Nawet bez kamery sytuacja jest tu jednoznaczna. Poza tym ty zdaje się też jeździsz z taką kamerą Ale nawet jeśli prawdą jest to, że ktoś sobie w ten sposób dorabia to popieram. Po pierwsze nie znoszę kierowców wymuszających pierwszeństwo, bo stwarzają niebezpieczeństwo na drodze (na szczęście w tym przypadku obyło się bez ofiar), po drugie... nauka kosztuje (jak mawiał kolega który uczył mnie kiedyś skata ).
PS. Słyszałem o gościu, który sobie w ten sposób dorabiał na naszym tymczasowym.
PPS. Z tego filmu wynika jeszcze jedna nauka - warto zapinać pasy:
Pozdowienia z tarnowskich ulic tym razem dla dwóch peadłów z dwoma kołami kupą mięcha i bez szarych komórek jadących ok godz. 6:30 Słoneczną w kierunku Sitki bez jakich kolwiek światełek czy odblasków a tuż obok ścieżka rowerowa. Kolejny idiota który aż się prosi aby go wpakować w gips tuż przed świętami.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Moim zdaniem Straż Miejska / Policja powinna wziąć się za edukację rowerzystów. W Tarnowie mamy dużo ścieżek rowerowych, a nadal często można spotkać fanów wyczynowej jazdy drogowej ;]. Najbardziej doskwiera to na Mościckiego, gdzie jezdnia jest dość wąska, a Panowie z peletonu "azotowego" niepewnym rytmem jadą wraz z samochodami :/. Pouczenia i mandaciki wskazane - to sprawdzona forma edukacji drogowej!
Pozdrawiam
Pozdrawiam