Remont ul. Narutowicza
Akurat koncepcja Konarskiego/Tuchowska wymyślona przez TZDM nie jest najszczęśliwsza z tą wyspą i tym układem przejść, no ale jest jak jest. Miejsce jest i przy skrzyżowaniu z Wita Stwosza, troszeczkę zwęzić chodniki (po 0,5-0,75 m.) i trzeci pas dla lewoskrętu tam wejdzie.
Zapraszam na Internetową Stację Meteo Tarnowiec - meteo.tarnowiec.prv.pl
Dzisiaj się przyglądałem, od poludniowej strony są już krawężniki - w starym miejscu, z drugiej strony wprawdzie jeszcze pusto i stary chodnik, ale skoro z jednej strony nie ruszony, to pewnie z drugiej też nie będzie - ergo - lewoskręt pozostanie w marzeniach.hurricane pisze:Miejsce jest i przy skrzyżowaniu z Wita Stwosza, troszeczkę zwęzić chodniki (po 0,5-0,75 m.)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Archont
Właśnie przechodziłem ulicą Narutowicza i dzieje się oj dzieje Maszyny oczyszczają tą nawierzchnię i równają. Ogólnie ogromne zamieszanie i z tego co pytałem ekspedientki w jednym ze sklepów przy tej ulicy to dzisiaj mają wkońcu kłaść asfalt. Z pogodą to mieli farta panowie, trzeba im to przyznać. Ale muszą się pospieszyć bo w sobotę ma sypać śnieg.
-
- Rhetor
Położyli praktycznie całą długość.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Archont
-
- Rhetor
Dalej pracują.
Z tego co widziałem to położyli 10 cm asfaltu po stronie południowej i to wygląda na warstwę ścieralną bo zrobili już rynsztoki.
Z tego co widziałem to położyli 10 cm asfaltu po stronie południowej i to wygląda na warstwę ścieralną bo zrobili już rynsztoki.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Może Dyrektor TZDM poczuł, że stołek może się mu wysunąć spod siedzenia - to i pracują nadal... Wszakże nie byłaby pożądana przedświąteczna kompromitacja z Narutowicza, korki, objazdy, świeży asfalt na deszczu/śniegu mogłyby przelać wreszcie czarę goryczy...LordRuthwen pisze:Dalej pracują.