Parkowanie w Tarnowie
Takie coś jest kilka razy w tygodniu, rzekłbym bardzo często. Właściciel tego auta mieszka 200 metrów dalej na ulic Lwowskiej, przy której jest parking. Jednak on nie będzie się poniżać i będzie do swojego baru podjeżdżać autem po to aby postawić je sobie za zakazem ruchu i stać. Jako, że jest się znajomym straży miejskiej może stać za zakazem spokojnie bo żaden kolega przecież nie da mu mandatu! Bo niby z jakiej pały!!!
-
Autor tematu - Rhetor
Cubaza, wyślij zdjęcie na policję, jak dostaną to muszą zareagować.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Rhetor
LordRuthwen, po przeczytaniu tamtego posta zauważyłem, że nie dopatrzyłem się jednej rzeczy robiąc zdjęcie :/ Na znaku jest napisane, że nie dotyczy zaopatrzenia w godzinach od 18:00-9:00 rano a zdjęcie było robione przed 9:00. Nie zrobiłem zdjęcia z przodu samochodu więc może się wykpić, że on dostarczał towar do swojego baru Ale spróbować zawsze warto Mail nic nie kosztuje
Wielkie dzięki Lord
Wielkie dzięki Lord
Ale skoro to się powtarza kilka razy w tygodniu to zrób zdjęcia między 9 a 18, najlepiej przód i tył.Cubaza pisze:po przeczytaniu tamtego posta zauważyłem, że nie dopatrzyłem się jednej rzeczy robiąc zdjęcie :/ Na znaku jest napisane, że nie dotyczy zaopatrzenia w godzinach od 18:00-9:00 rano a zdjęcie było robione przed 9:00.
Koniecznie wyślij na Policję. To działa, mogę potwierdzić
-
Autor tematu - Rhetor
Po co parkować tu:
skoro można tak po drugiej stroni ulicy:
Jest to fotografia przedstawiająca "miejsce parkingowe" na trawniku oddzielającym chodnik od ulicy.
skoro można tak po drugiej stroni ulicy:
Jest to fotografia przedstawiająca "miejsce parkingowe" na trawniku oddzielającym chodnik od ulicy.
Ch... parkowanie to nie miejsce zamieszkania. To stan umysłu:
Jak widać po napisie na szybie, nie tylko ja to zauważyłem. Chyba, że przywiózł napis z innego parkingu.
A jak widzę coś takiego, to mnie dosłownie trzęsie:
Nie dość, że ci po lewej już parkują poza wyznaczonymi miejscami, to jeszcze przyjedzie BABA nowo zarejestrowanym nabytkiem i musi zaparkować jak najbliżej wejścia. W sumie dziwne, że między filary nie wjechała, bo spokojnie by się zmieściła. Dosłownie kilka sekund później kierowca opuszczający parkingu musiał składać się w tym miejscu na 2-3 razy, bo inaczej nie dało się przejechać... A inna kobieta musiała ostro manewrować ciężkim wózkiem, żeby ominąć zawalidrogę...
Jak widać po napisie na szybie, nie tylko ja to zauważyłem. Chyba, że przywiózł napis z innego parkingu.
A jak widzę coś takiego, to mnie dosłownie trzęsie:
Nie dość, że ci po lewej już parkują poza wyznaczonymi miejscami, to jeszcze przyjedzie BABA nowo zarejestrowanym nabytkiem i musi zaparkować jak najbliżej wejścia. W sumie dziwne, że między filary nie wjechała, bo spokojnie by się zmieściła. Dosłownie kilka sekund później kierowca opuszczający parkingu musiał składać się w tym miejscu na 2-3 razy, bo inaczej nie dało się przejechać... A inna kobieta musiała ostro manewrować ciężkim wózkiem, żeby ominąć zawalidrogę...
Często robię zakupy w simply i to co jest pokazane na powyższym zdjęciu to częsta praktyka niestety. Z tym że częściej ktoś podjeżdża pod drzwi tam gdzie stoi ten cienkuś a druga osoba wysiada na "szybciutkie 15 minutowe zakupy" a kierowca w aucie sobie siedzi i czeka przed drzwiami jakby nie mógł dwa metry dalej zaparkować.