Goscinny pisze:Nie znacie się na sztuce współczesnej. Nasz Mikołaj jest najpiękniejszy, najbardziej "trendy", bo tak zarządziło Najwyższe Kierownictwo(...)
Choinka na rynku
-
- Obywatel
- Kontakt:
-
Autor tematu - Rhetor
Miłek, problem w tym, że doba ma 24 godziny, a choinka ładnie wygląda przez 14 godzin... pozostałe 10 to kupka nieszczęścia, razem z tym pięknym zielonym ogrodzeniem. Ale mogę się zgodzić, że te 14 godzin w dużej części rekompensuje te 'brzydsze' 10
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Zastanów się Miłek zanim palniesz kolejną p****** na forum, bo sam się kompromitujeszMiłek pisze:Tym, że nie widzieliście nigdy 'na żywo' oświetlonej tarnowskiej choinki a komentujecie - troszeczkę się kompromitujeciehuziu pisze:Fajnie ta choinka wygląda, ale najwyraźniej popsuła się już jedna sekcja świateł.
P.S.
A teraz "przewiń taśmę do początku" i pomyśl gdzie zrobiłeś błąd w swojej wypowiedzi.
huziu, to była uwaga do Ciebie i odpowiedzi na ten post, a nie do postów napisanych wcześniej. Proponuję krótką wycieczkę na Rynek w godzinach wieczornych, zobaczenie jak wygląda oświetlenie na choince (jest takie co najmniej od 3-ch lat), a ew. potem zamieszczenie kolejnych sensacyjnych informacji o tym, że coś się popsuło.
Dobrze że mi o tym powiedziałeś, bo bym się nie zorientował Nie mam zwyczaju o czymś pisać jak nie jestem pewien i oczywistym jest fakt, że byłem wcześniej na rynku. Ogarnij się trochu Miłek, niekorzystny biometr chyba Ci nie służy.Miłek pisze:huziu, to była uwaga do Ciebie i odpowiedzi na ten post, a nie do postów napisanych wcześniej.