Zespół Szkół Ogólnokształcących i Technicznych im. Jana Szczepanika w Tarnowie już od dobrych kilku lat organizował koncert finałowy Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Przez lata u zbiegu ulic Wałowej i Brodzińskiego na koncercie zjawiały się tłumy. Teraz głównym organizatorem finału WOŚP na tarnowskim Rynku jest Stowarzyszenie Tarnowianie, które już zaprasza wszystkich chętnych do współpracy.
http://www.tarnowianin.com/2490_wosp_w_ ... ersje.html
Moje zdanie jest takie że ''ktoś'' wpadł na wspaniały pomysł i przejmie sobie to wydarzenie w celach PR i marketingowych
WOŚP po tarnowsku
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Temat proponuję drążyć jeśli faktycznie zostanie to włączone do działań PR stowarzyszenia a nie rozpisywać się zbytnio obecnie.
WOŚP szczytny cel, ich działania przynajmniej widać, a ja zetknąłem się z nimi osobiście (cały czas mowa o działaniach WOŚP).
WOŚP szczytny cel, ich działania przynajmniej widać, a ja zetknąłem się z nimi osobiście (cały czas mowa o działaniach WOŚP).
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
-
- Rhetor
- Kontakt:
Średnio podoba mi się pomysł oddanie tego Stowarzyszeniu o quasi-politycznym zabarwieniu. Mogła to nadal robić szkoła, ale na Rynku, a Stowarzyszenie mogło wspierać, pomagać .... albo dać wolontariuszy i zbierać fundusze, tak jak robię to ja i mój wolontariat.
W zeszłym roku zebraliśmy blisko 10.000, w tym chcemy pobić rekord
W zeszłym roku zebraliśmy blisko 10.000, w tym chcemy pobić rekord
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor