WOŚP po tarnowsku

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ

Autor tematu
dafi33
Rhetor

WOŚP po tarnowsku

Post autor: dafi33 »

Zespół Szkół Ogólnokształcących i Technicznych im. Jana Szczepanika w Tarnowie już od dobrych kilku lat organizował koncert finałowy Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Przez lata u zbiegu ulic Wałowej i Brodzińskiego na koncercie zjawiały się tłumy. Teraz głównym organizatorem finału WOŚP na tarnowskim Rynku jest Stowarzyszenie Tarnowianie, które już zaprasza wszystkich chętnych do współpracy.

http://www.tarnowianin.com/2490_wosp_w_ ... ersje.html
Moje zdanie jest takie że ''ktoś'' wpadł na wspaniały pomysł i przejmie sobie to wydarzenie w celach PR i marketingowych :-?

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Post autor: Dominik_PCH »

Nie przejmował bym się tym za bardzo. Cel pozostaje bez zmian. Jeśli przez to WOŚP zbierze więcej pieniędzy to dobrze. Nie ma co drążyć tematu moim zdaniem.

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Temat proponuję drążyć jeśli faktycznie zostanie to włączone do działań PR stowarzyszenia a nie rozpisywać się zbytnio obecnie.
WOŚP szczytny cel, ich działania przynajmniej widać, a ja zetknąłem się z nimi osobiście (cały czas mowa o działaniach WOŚP).

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Oczywiście, że będzie, w dzień finału wszystkie media interesują się akcją. Wystarczy, że na scenie będzie duży baner TARNOWIANIE :), a prezydent jako przedstawiciel tarnowian da wywiad. Mimo wszystko nie drążył bym tematu bo rykoszetem dostanie WOŚP. Niech pobiją rekord.

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

Średnio podoba mi się pomysł oddanie tego Stowarzyszeniu o quasi-politycznym zabarwieniu. Mogła to nadal robić szkoła, ale na Rynku, a Stowarzyszenie mogło wspierać, pomagać .... albo dać wolontariuszy i zbierać fundusze, tak jak robię to ja i mój wolontariat.

W zeszłym roku zebraliśmy blisko 10.000, w tym chcemy pobić rekord :)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Obrazek

Jak będę się widział z Agatą to zapytam czemu tak.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Jakub Kwaśny pisze:Stowarzyszeniu o quasi-politycznym zabarwieniu
Co za eufemizm! Przecież to jest polityczne stowarzyszenie - w 100%.

ODPOWIEDZ